Suomen Cupin vierasderby

Vuoden ensimmäinen paikallinen FC Inter – Turun Palloseura pelataan Suomen Cupissa ensi perjantaina 9.2. klo 19 Javenture-Areenalla. TPS-kannattajille on järjestetty  lippukiintiö. Varaa paikkasi vieraskannattajien katsomoon lomakkeella tai sähköpostilla info@tps-kannattajat.net. TPS-kannattajat sijoittuu pitkälle sivulle, buffetin puoleiseen päätyyn. Lipun hinta 10 €/kpl.
Lue lisää!

Mustavalkoinen maihinnousu: Lukko-TPS 27.1.2018

Mustavalkoinen maihinnousu viisi vuotta, juhlavuoden kunniaksi palataan sinne mistä kaikki alkoi vuonna 2013 ja Rauma haltuun! Lähtökohtainen kapasiteetti B5-katsomo (n. 300 paikkaa), lisäkapasiteetti on mahdollinen. PÄIVÄLÄHTÖ TÄYNNÄ!

Aamulähtö klo 12:00 osoitteesta Yliopistonkatu 30 (Pikku-Torre). Ennen ottelun alkua menemme viettämään aikaa paikalliseen kuppilaan. Baarissa kannattajahinnat ja naapurissa ruokailumahdollisuus.

LÄHTÖ: 14:30 Turun Tuomiokirkon pihalta. Mahdollisuus myös nousta kyytiin matkan varrelta.
HINTA: 25€ sisältäen matkat ja lipun. Maksetaan bussissa käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan. Pelkkä lippu 12€
ILMOITTAUTUMINEN: Lomake, info@tps-kannattajat.net (reissu, nimi, puhelinnro) tai nimi ketjuun. … Lue lisää!

Kannattajan ääni: Buugilla Veikkausliigaan

TPS jalkapallolla oli kausia, jolloin yleisöä tilastoitiin viiden tuhannen keskiarvolla ja pelaajabudjetti rikkoi maagisen miljoonan. Palkintokaappi täydentyi mitaleilla ja Cup-mestaruuksilla. Nykykannattajaa pelkkä ajatus stimuloi aivojen mielihyväkeskusta. Vetovastuu katsomossa oli pääasiassa Sissiryhmän, Raitapaitojen, SC09:n ja Young Boysin banderollien alla, kunnes TPS-kannattajat alkoi vakiintumaan koko yhteisön tunnukseksi. Kannattajayhteisö nousi uudelle tasolle niin nuppiluvulla kuin tekemisen laadulla. Koko Veritas Stadionin päädyn kokoiset tifot ja useamman bussin vierasreissut ovat meriittejä, joita pystyy Suomessa lyömään ansioluetteloon fonttikokoa isommalla. … Lue lisää!