14.12. TPS-kannattajat x Kimito Brewing @ Bar Into

TPS-kannattajat ja Kimito Brewing ovat yhteistyössä tuomassa myyntiin jo toisen oluen. Kesäinen olut, Valkoinen, myytiin nopeasti loppuun, mutta talveksi ja joulun alle valmistui uusi erä. Nyt markkinoille saadaan myös täysin uusi Musta-nimeä kantava olut. Musta sopii makumaailmaltaan erityisesti talveen ja joulukuulle.

Näitä tuotteita on nyt saapunut erä myös Bar Intoon ja niitä maistellaan yhdessä perjantaina  14.12. Bar Into näyttää samalla myös Liigan ottelun HPK–TPS suorana. Ennen ottelua Kimito Brewingin Jonas on paikalla kertomassa projekteista. Tarkoitus on koota yhteen kannattajat yli lajirajojen vielä ennen joulua.

Tilattuja college-paitoja voi myös noutaa ja ostaa samalla tarrapaketteja (7 € käteinen) tapahtumassa.

Pikkujoulubuugi käyntiin Innossa!

Kannattajamatka: JYP – TPS 5.1.2019

TPS-kannattajat järjestää kannattajamatkan 5.1. Jyväskylään, otteluun JYP – TPS.

Kalenterivuoden ensimmäinen vierasottelu, kalenterivuoden ensimmäinen reissu.

LÄHTÖ: klo 11.30 osoitteesta Yliopistonkatu 33 (Daily News). Mahdollisuus myös nousta kyytiin matkan (tie E63) varrelta.
HINTA: 35€ – 40€ (tarkentuu) sisältäen matkat ja lipun. Maksetaan bussissa käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan. Pelkkä lippu xx€.
KATSOMO: Vieraskannattajakatsomo
ILMOITTAUTUMINEN: info@tps-kannattajat.net (reissu, nimi, puhelinnro), nimi ketjuun TAI lomake alla (lue lisää): … Lue lisää!