Mustavalkoinen maihinnousu: Lukko-TPS 27.1.2018

Mustavalkoinen maihinnousu viisi vuotta, juhlavuoden kunniaksi palataan sinne mistä kaikki alkoi vuonna 2013 ja Rauma haltuun! Lähtökohtainen kapasiteetti B5-katsomo (n. 300 paikkaa), lisäkapasiteetti on mahdollinen.

Aamulähtö klo 12:00 osoitteesta Yliopistonkatu 30 (Pikku-Torre). Ennen ottelun alkua menemme viettämään aikaa paikalliseen kuppilaan, tarkemmat infot ja aamubussien määrä tarkentuvat lähempänä.

LÄHTÖ: 14:30 Turun Tuomiokirkon pihalta. Mahdollisuus myös nousta kyytiin matkan varrelta.
HINTA: 25€ sisältäen matkat ja lipun. Maksetaan bussissa käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan.
ILMOITTAUTUMINEN: Lomake, info@tps-kannattajat.net (reissu, nimi, puhelinnro) tai nimi ketjuun. … Lue lisää!

Kannattajan ääni: Buugilla Veikkausliigaan

TPS jalkapallolla oli kausia, jolloin yleisöä tilastoitiin viiden tuhannen keskiarvolla ja pelaajabudjetti rikkoi maagisen miljoonan. Palkintokaappi täydentyi mitaleilla ja Cup-mestaruuksilla. Nykykannattajaa pelkkä ajatus stimuloi aivojen mielihyväkeskusta. Vetovastuu katsomossa oli pääasiassa Sissiryhmän, Raitapaitojen, SC09:n ja Young Boysin banderollien alla, kunnes TPS-kannattajat alkoi vakiintumaan koko yhteisön tunnukseksi. Kannattajayhteisö nousi uudelle tasolle niin nuppiluvulla kuin tekemisen laadulla. Koko Veritas Stadionin päädyn kokoiset tifot ja useamman bussin vierasreissut ovat meriittejä, joita pystyy Suomessa lyömään ansioluetteloon fonttikokoa isommalla. … Lue lisää!

Ässät away 9.12.

TPS-kannattajat järjestää kannattajamatkan Poriin 09.12.2017 otteluun Ässät-TPS. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti 18:30. TPS-kannattajille on varattu 120 paikkaa.

LÄHTÖ: 15:30 osoitteesta Yliopistonkatu 30 (Pikku-Torre). Mahdollisuus myös nousta kyytiin matkan varrelta.
HINTA: 25€ sisältäen matkat ja lipun. Maksetaan bussissa käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan. Pelkkä lippu 10€.
KATSOMO: Seisomakatsomo
ILMOITTAUTUMINEN: Lomake (alla), info@tps-kannattajat.net (reissu, nimi, puhelinnro) tai nimi ketjuun.