Usein kysytyt kysymykset

Miten ilmoittaudun TPS-kannattajien vierasreissulle?
1) Verkkokauppamme kautta.
2) Sähköpostilla info@tps-kannattajat.net (mikä reissu, oma nimesi, puhelinnumerosi ja maksutapa)

Huom! Ilmoittautumiset ovat sitovia ja olet velvollinen maksamaan osuutesi mikäli et peru ilmoittautumistasi!

Huom! Et voi ilmoittautua Facebookissa eikä Facebook-tapahtumaan osallistumista lasketa ilmoittautumiseksi.

Voinko perua ilmoittautumiseni?
Kyllä, mutta tee se mahdollisimman aikaisin – mieluiten heti, kun tiedät joutuvasi jäämään pois. Tarkistathan ilmoittautumisvahvistuksesta annetun peruutustakarajan.
Meidän pitää tehdä päätös bussin lähdöstä, reissun hinnasta ja tilattavista ottelulipuista ajoissa. Ohjesääntönä 48h ennen reissun alkamista ei enää oteta mielenmuutosperuutuksia vastaan.

Miksi en ole saanut ilmoittautumisvahvistusta sähköpostitse lähetettyyn ilmoittautumiseen?
Vahvistus ei lähde automaattisesti, vaan joku lähettää sen sinulle manuaalisesti. Kukaan ei päivystä työkseen ilmoittautumisia, joten sopivan hetken löytymiseen voi mennä toisinaan jopa vuorokausi(a). Mikäli vahvistusta ei näy muutamassa päivässä, niin otathan yhteyden sähköpostitse/sosiaalisen median yksityisviestillä. Muistathan myös tarkistaa roskapostikansiosi!

Onko kannattajamatkoille ikärajaa?
Ei ole, ellei toisin mainita (esim. baarin kautta -reissut tai yön yli kestävät hotellireissut). Alaikäinen voi osallistua matkalle joko huoltajan seurassa tai matkatessa ilman huoltajaa on oltava aina huoltajan suostumus sekä kysyttäessä huoltajan allekirjoittama vapaamuotoinen lupalappu.

Meno ja tunnelma bussissa voi toisinaan riehaantua ja äityä kovaääniseksi, joten tiedostathan tämän mikäli olet reissulle lähtevän alaikäisen huoltaja. Varsinaista vaaraa tämä ei aiheuta ja bussin etuosassa saa olla mahdollisimman rauhassa, mutta tämä on hyvä etukäteen tiedostaa.

Useamman bussin kannattajamatkoilla pyritään yksi bussi pitää ns. “perhebussina”, jossa alkoholinkäyttö on vähäisempää.

Onko bussi käytettävissä vierasottelun aikana?
Voit jättää tavarasi bussiin ottelun ajaksi. Ovet ovat ottelun ajan lukittuna. Bussiin ei ole pääsyä ottelun aikana.

Voinko nousta kyytiin myös matkan varrelta?
Kyllä. Perinteisiä kyytiinottopaikkoja ovat olleet esimerkiksi Salon ABC, Laitilan ABC  ja Kehä III, päämäärästä ja suunnasta riippuen. Muistathan ilmoittaa tästä aina etukäteen ja huolehdit itse, että bussin matkanjohtaja on tietoinen kyytiinnousustasi matkan varrelta.

Huom! Ketään ei haeta mistään, kyytiin voit tulla vain ja ainoastaan matkan varrelta etukäteen sovittuna.

Voinko ottaa bussimatkan vain yhteen suuntaan?
Kyllä. Useimmiten tällöin saa pienen alennuksen, ellei reissu ole myymässä loppuun ja penkkiä joudutaan pitämään tyhjänä toiseen suuntaan.

Voinko ottaa pelkän ottelulipun?
Yleensä kyllä. Tarkista tilanne reissukohtaisesti. Vuodesta 2023 alkaen pelkkää ottelulippua ei ole voinut ostaa käteisellä.

Miten TPS-kannattajien järjestämä vierasreissu maksetaan?
Verkkokaupan kautta tai käteisellä ennen bussiin nousua (varaathan mielellään tasarahan, jos mahdollista).

Kuinka saan yhteyttä TPS-kannattajiin?
Varmimmin sähköpostilla info@tps-kannattajat.net. Pyrimme vastaamaan myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Löydät meidät myös TPS:n kotiotteluiden seisomakatsomosta. Voit lähettää meille myös suoraan viestiä yhteydenottolomakkeella.

Mistä ja miten saan ostettua TPS-kannattajien tuotteita, esimerkiksi vaatteita ja tarroja?
Varmimmin ottelutapahtumista, mutta usein myös prematch-tapahtumista ja vierasreissuilla. Olemme suorittaneet tarpeen vaatiessa jopa postituksia. Suosittelemme varmistamaan tilanteen aina etukäteen ja tilannekohtaisesti (kts ”Kuinka saan yhteyttä TPS-kannattajiin?”).

Kuinka TPS-kannattajiin voi liittyä?
Periaatteessa ei mitenkään. TPS-kannattajat on kaikille avoin yhteisö. Emme ole rekisteröity yhdistys eikä meillä ole virallisia jäseniä. Paras tapa päästä kannattajien toimintaan mukaan on osallistua rohkeasti ja aktiivisesti mukaan katsomotoimintaan sekä TPS-kannattajien järjestämille vierasreissulle.

Kuinka pääsen kannattajakatsomoon?
Varmimmin kannattajakausikortilla, mutta lähes aina myös erikseen myytävillä kannattajakatsomon irtolipuilla.