Usein kysytyt kysymykset

Miten ilmoittaudun TPS-kannattajien vierasreissulle?
1) Sähköpostilla info@tps-kannattajat.net (mikä reissu, oma nimesi ja puhelinnumero)
2) Rekisteröidyllä nimimerkillä keskustelufoorumin vierasreissutopiciin
3) Ilmoittautumislomakkeella

Huom! Ilmoittautumiset ovat sitovia ja olet velvollinen maksamaan osuutesi, jos et peru ilmoittautumistasi ajoissa (kts. alla)

Huom! Et voi ilmoittautua Facebookissa eikä FB-tapahtumaan osallistumista lasketa ilmoittautumiseksi.

Voinko perua ilmoittautumiseni?
Kyllä, mutta tee se mahdollisimman aikaisin. Tarkistathan ilmoittautumisvahvistuksesta annetun peruutustakarajan.
Meidän pitää tehdä päätös bussin lähdöstä, reissun hinnasta ja tilattavista ottelulipuista ajoissa. Ohjesääntönä 48h ennen reissun alkamista ei enää oteta mielenmuutosperuutuksia vastaan.

En ole saanut ilmoittautumisvahvistusta?
Vahvistus ei lähde automaattisesti, vaan joku lähettää sen sinulle käsin. Kukaan ei työkseen päivystä ilmoittautumisia, sopivan hetken löytymiseen voi mennä toisinaan jopa vuorokausi. Mikäli vahvistusta ei näy muutamassa päivässä, niin otathan yhteyden sähköpostitse/yksityisviestillä tai lähetät uuden ilmoittautumisen. Muistathan myös tarkistaa roskapostikansiosi!

Onko kannattajamatkoille ikärajaa?
Ei ole, ellei toisin mainita (esim. baarin kautta -reissu tai hotellireissu). Alaikäinen voi osallistua matkalle joko huoltajan seurassa tai matkatessa ilman huoltajaa on mukana oltava huoltajan allekirjoittama vapaamuotoinen lupalappu.

Meno bussissa voi toisinaan riehaantua ja äityä kovaääniseksi, joten tiedostathan tämän mikäli olet reissulle lähtevän alaikäisen huoltaja. Varsinaista vaaraa tämä ei aiheuta ja bussin etuosassa saa olla mahdollisimman rauhassa, mutta tämä on hyvä etukäteen tiedostaa.

Useamman bussin kannattajamatkoilla pyritään yksi bussi pitää ns. perhebussina, jossa alkoholinkäyttö on joko vähäistä tai ei ollenkaan.

Onko bussi käytettävissä ottelun aikana?
Voit jättää tavarasi bussiin ottelun ajaksi. Ovet ovat ottelun ajan lukittuna. Itse bussiin ei ole pääsyä.

Voinko nousta kyytiin myös matkan varrelta?
Kyllä. Perinteisiä kyytiinottopaikkoja ovat olleet esimerkiksi Salon ABC, Laitilan ABC  ja Kehä III, päämäärästä ja suunnasta riippuen. Muistathan ilmoittaa tästä aina etukäteen ja huolehdi itse, että bussissa ollaan tietoisia tulostasi matkan varrelta.

Huom! Ketään ei haeta mistään, kyytiin voit tulla vain ja ainoastaan matkan varrelta etukäteen sovittuna.

Voinko ottaa bussimatkan vain yhteen suuntaan?
Kyllä. Useimmiten tällöin saa pienen alennuksen, ellei reissu ole myymässä loppuun ja penkkiä joudutaan pitämään tyhjänä toiseen suuntaan.

Voinko ottaa pelkän ottelulipun?
Yleensä kyllä. Tarkista tilanne reissukohtaisesti. Vuodesta 2023 alkaen pelkkää ottelulippua ei voi ostaa käteisellä.

Miten TPS-kannattajien järjestämä vierasreissu maksetaan?
Käteisellä ennen bussiin nousua (varaathan mielellään tasarahan, jos mahdollista) tai ennakkoon MobilePay/tilisiirto/Pivo jos näin mainitaan.

Kuinka saan yhteyttä TPS-kannattajiin?
Varmimmin sähköpostilla info@tps-kannattajat.net. Pyrimme vastaamaan myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja keskustelufoorumilla. Löydät meidät myös TPS:n kotiotteluiden seisomakatsomosta. Voit lähettää meille myös suoraan viestiä yhteydenottolomakkeella.

Mistä ja miten saan ostettua TPS-kannattajien tuotteita, esimerkiksi huiveja ja tarroja?
Varmimmin ottelutapahtumista, mutta usein myös prematch-tapahtumista ja vierasreissuilla. Olemme suorittaneet tarpeen vaatiessa jopa postituksia. Suosittelemme varmistamaan tilanteen aina etukäteen (kts ”Kuinka saan yhteyttä TPS-kannattajiin?”).

Kuinka TPS-kannattajiin voi liittyä?
Periaatteessa ei mitenkään. TPS-kannattajat on kaikille avoin yhteisö. Emme ole rekisteröity yhdistys eikä meillä ole virallisia jäseniä. Paras tapa päästä kannattajien toimintaan mukaan on osallistua rohkeasti ja aktiivisesti mukaan seisomakatsomon toimintaan sekä kannattajien järjestämille vierasreissulle.

Kuinka pääsen kannattajakatsomoon?
Varmimmin kannattajakausikortilla. Jääkiekon kannattajakatsomoon pääsee kaikilla ottelulipuilla ja kausikorteilla. Jalkapallon kannattajakatsomoon pääsee lähtökohtaisesti vain kausikortilla, mutta myös erikseen myytävillä kannattajakatsomon irtolipuilla.