Derbyinfo

Tulikuuma Turun derby tekee paluun lähes neljän vuoden tauon jälkeen, kun FC Inter ja Turun Palloseura kohtaavat toisensa Suomen Cupin puolivälieräottelussa. Ottelu pelataan keskiviikkona 3.7.2024 klo 18.00 Kupittaalla Veritas Stadionilla. Panosta ottelusta ei puutu, sillä voittaja jatkaa Suomen Cupin välieriin neljän parhaan joukkoon taistelemaan paikasta europeleihin – Turun herruutta unohtamatta!

KATSOMO

TPS-kannattajat sijoittuu Veritas Stadionin jäähallin puoleiseen länsipäätyyn P-lohkoon.

LIPUT

Ennakkoliput myy Tiketti.
Aikuiset: 15,00 €, alennusryhmät 10,00 €, nuoriso (13–17) 8,00 € ja lapset 6,00 €. TPS:n ns. vieraskatsomoon on myyty jo yli 300 lippua, mutta vielä mahtuu mukaan – tästä elämyksestä et halua jäädä paitsi!

MARSSI

Lähtö klo 16.45 Turun Tuomiokirkon pihalta. Reitti kulkee Uudenmaankatua pitkin Kupittaalle ja edelleen stadionille. Matkan pituus on noin 1,5 km ja arvioitu kesto 30 minuuttia. Arvioitu saapuminen stadionin länsipäätyyn tapahtuu noin klo 17.15.

PUKEUTUMINEN

TPS-kannattajia kannustetaan pukeutumaan kokomustaan – vältäthän ainakin sinisen värin käyttöä mahdollisuuksiesi mukaan. Suosittelemme esimerkiksi mustia farkkuja, mustaa tuulitakkia tai mustaa hupparia. Kaikenlaiset TPS-kannattajatuotteet ja Seuran mustavalkoiset värit ovat aina tervetulleita katsomoon. Jokainen on tervetullut katsomoon juuri sellaisena kuin on ja toiveemme mukainen pukeutuminen on vapaaehtoista.

TÄÄ KAUPUNKI ON MUSTAVALKOINEN! #TKOMV