Jääkiekon kannattajamatkakausikortti 2023-2024

Tätä älä jätä välistä. Kaikki jääkiekkokauden 2023-2024 kannattajamatkat huokeaan pakettihintaan. Kyllä, kaikki! Kymmenen eri matkaa, valitessasi sisältäen myös hotellimatkan (K-18).

Yhdeksän kannattajamatkaa hintaan 200€ (à 22€), kaikki kymmenen kannattajamatkaa (sis. hotellimatka) 275€. Vaikka et pääsisikään föliin jokaiselle matkalle teet tällä investoinnilla säästöä silti. Vieraskausari taskussasi = iso W.

Kannattajamatkakausikortilla sinulle automaattisesti varataan matkat ja lippu jokaiselle kannattajamatkalle. Mikäli et pääse jollekin kannattajamatkoista niin ilmoitathan tästä meille.

Maksu tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna ennen ensimmäistä kannattajamatkaa (15.9.) ja maksaa voi kerralla tai muutamassa erässä. Maksuohjeet saat vahvistussähköpostissa, näiden lähettäminen alkaa viimeistään elokuun loppupuoliskolla. Tilisiirto on ainoa maksutapa.

Mikäli sinulla herää muita kysymyksiä tai et ole saanut vahvistusta 15.8.2023 mennessä, otathan yhteyttä info@tps-kannattajat.net tai sosiaalisen median yksityisviestillä (Facebook, Twitter tai Instagram).