Kannattajan ääni: Avausbileet Artukaisissa

Kannattajan ääni: Avausbileet Artukaisissa

Kyseessä on varma syksyn merkki, kun turuilla ja toreilla aletaan kohisemaan kiekkokauden avauksesta. Kuten edelliskaudella 2014-2015 yli 10 000 katsojan silmien alla, kauden avaus pelataan jälleen perjantaina ja vastassa on Oulun Kärpät.

Palloseuran harjoituskausi on mennyt vähintääkin mainiosti. Kasassa on sekä Pitsiturnauksen voitto että CHL:n lohkovoitto. Tampereen turnauksesta tuli finaaliottelun jälkeen kotiintuomiseksi kakkossija.

Kulisseissa on menty eteenpäin monella saralla. Toimistolle palkattiin uusi markkinointijohtaja, jonka kädenjälki näkyy jo nyt ilahduttavan positiivisesti. Turkuhalli on uudistunut monilta osin kesän aikana. Monille kannattajille rakkaaksi olohuoneeksi muodostunut Irish Pub sen sijaan siirtyi ajasta iäisyyteen.

Kannattajakatsomon suhteen eletään eräänlaista murrosvaihetta, mutta toiminta jatkuu toistaiseksi tuttuun malliin. Itse seisomakannattajakatsomoon ei halliuudistuksista huolimatta ole tullut muutoksia. Kuten aiempinakin kausina, Mutka on jälleen loppuunmyyty kausikorteilla.

On hyvä pitää mielessä, että seisomakannattajakatsomoon pääsee millä tahansa lipulla tai kausikortilla. Jokainen mustavalkoinen on aina tervetullut mukaan toimintaan. Vetoammekin kannattajakausikorttien haltijoihin, jotta jokainen löytäisi tiensä Mutkaan. Äänenkäyttö ei ole pelkästään sallittua, vaan sitä edellytetään. Tunteet kuuluu urheilukatsomoon.

TPS-kannattajat järjestää tänäkin vuonna kannattajamatkoja vierasotteluihin. Ensimmäisen kerran vankkurit starttaavat heti lauantaina 24.9. ja kohteena on Vaasa. Lue lisää tapahtumasta ja Ilmoittaudu mukaan tästä: http://tps-kannattajat.net/site/kannattajamatka-sport-tps-la-24-9/

TPS on monilajiseura ja kannattajat ovat sitoutuneet toimintaan yli lajirajojen. On toivottavaa, että mahdollisimman moni Paavo Nurmen stadionilla jalkapalloa seurannut löytää tiensä Artukaisiin. Vastaavasti jääkiekkoon profiloituneet kannattajat rohkeasti tsemppaamaan liiganousua tavoittelevaa TPS jalkapalloa Urheilupuistoon – alkavaa salibandykautta unohtamatta.

Turun Palloseuraa, ja etenkin Turun Palloseuran kannattajia kunnioittaen, mustavalkoisella ylpeydellä kannamme TPS-logoa rinnassamme. Pyydämme, Teitä kannattajat, tekemään kanssamme uutta ja menestyksekästä tulevaisuutta. Ilman Teitä ei ole Turun Palloseuraa.

Koko joukkueen puolesta, TPS-kapteeni
Tomi Kallio #71

6 thoughts on “Kannattajan ääni: Avausbileet Artukaisissa”

  1. Pingback: wow slot
  2. Pingback: sbo
  3. Pingback: nova88

Comments are closed.