Mika Suoraniemi

Joulutervehdys TPS-kannattajat!

Vuodet ovat vierähtäneet vauhdilla eteenpäin ja maisemat ovat vaihtuneet yhtä nopeasti. Siitä on kulunut jo 7 vuotta, kun lähdin Turusta uusiin haasteisiin. Nyt viimeiset 5 vuotta olen matkan varrella kasvaneen perheeni kanssa (vaimo Hanna, tyttäreni Ava 4 v ja poikani Joa 1,5 vuotta) kierrellyt ulkomaita.

Tämänhetkinen osoite löytyy USA:sta Kalifornian osavaltiosta. Pelaan Minnesota Wildin toisessa farmijoukkueessa Condorseissa. Asumme kaupungissa nimeltä Bakersfield, joka sijaitsee lähellä Los Angelesia. Sain kunnian olla meidän joukkueen kapteeni.
Alkukausi sujui koko joukkueelta hyvin, mutta sen jälkeen on ollut paljon loukkaantumisia ja ollaan voitettu ja hävitty tasatahtiin. Joukkueessamme on ollut melkoista vaihtelua, kun pelaajia ravaa AHL:n ja ECHL:n väliä. Pohjoisamerikkalaiseen tapaan jääkiekko on suurta bisnestä ja pelaajat ovat pelkkiä pelimerkkejä siinä show’ssa. Meidän joukkueessa pelaa myös muutamia SM-liigasta tuttuja naamoja kuten Peter Zingoni ja Joe Rullier! Joukkueesta löytyy myös yksi 11 vuoden NHL-kokemuksen omaava pelaaja Kyle Calder.

Olemme perheen kanssa viihtyneet mukavasti täällä ja isi on ehtinyt jo viedä koko “Sutenlauman” mm. Hollywoodiin ja Disneylandiin. Yhtenä päivänä käytiin myös Anaheimin treenejä katsomassa samalla kun haimme tyttärelle uusia taitoluistelutarvikkeita hallista sijaitsevasta myymälästä. Valitettavasti Saku ja Teemu olivat poissa harjoituksista, mutta Lydmanin Toni sentään oli paikalla.

Nyt on amerikkalaiseen tapaan joulusukat hankintalistalla ja pikku-Suten sanoin odotellaan Ho Ho Ho -miestä eli jouluopukkia. Lunta täältä ei löydy, mutta mitä olen ymmärtänyt niin Turun seudulta senkin edestä… eli rattoisaa ja valkeaa joulua teille kaikille TPS-kannattajille!

Mika Suoraniemi

7 thoughts on “Mika Suoraniemi”

  1. Pingback: kspods.com
  2. Pingback: slot999
  3. Pingback: nova88
  4. Pingback: restauracjewypior

Leave a Comment