Arvoisat seurakorttilaiset

Mustavalkoisten jääkiekkokausi on pronssipeliä vaille valmis. Mutka on tänäkin kautena tehnyt suuren työn sekä tunnelman että turkulaisen kannatuskulttuurin eteen. Nyt on kuitenkin aika vaihtaa Palloseuran lajista toiseen ja suunnata keväiselle viheriölle.

TPS jalkapallo nousi takaisin pääsarjaan. TPS:lla on kiistatta Suomen yksi suurimmista ja kauneimmista kannattajakatsomoista, jossa intohimoa ei puutu. Jotta saamme yhdessä nostettua kannatuskulttuuria jälleen uudelle tasolle, tarvitsemme mukaan jokaisen teistä seurakorttilaisista. Kentällä Turun Palloseura taistelee sarjapaikasta, mutta katsomossa voimme tähdätä suoraan mitalisijoille.

Seurakortteja myytiin huikeat yli 500 kappaletta. Yhteensä TPS jalkapallon kannattajakatsomoon on varattu jo yli 200 paikkaa. Tämä on valtava mahdollisuus TPS-kannattajille, Turun Palloseuralle sekä suomalaiselle jalkapallokulttuurille.

Kannattajakatsomon sijainti on Kupittaan jalkapallostadionin parhaalla paikalla – pääkatsomon A-lohkossa. Katsomo on täysin katettu ja stadionilla on kaikki palvelut. Veikkausliigakaudella 2018 on luvassa erityisen hienoja ja suurta yleisöä kiinnostavia otteluita, mukaan lukien kiihkeät Turun paikallisottelut.

Meillä on kunnia kutsua Sinut, arvoisa seurakorttilainen, jalkapallon kannattajakatsomoon. Yhdistetään voimamme ja ollaan ylpeästi Turun Palloseuran kannattajia. Tervetuloa!

Buugiterveisin,
TPS-kannattajat