Talous kuntoon, TPS!

2,9 miljoonaa euroa tappiota.

TPS jääkiekko tiedotti 8.9.2023 tilikauden 2022-2023 tappiosta, joka oli lähes järisyttävät kolme miljoonaa euroa. Tämän ennätystappion myötä TPS jääkiekko on tehnyt kymmenessä vuodessa yli 16 miljoonaa euroa tappiota. Puheiden on aika muuttua teoksi ja laittaa talous kuntoon.

Perjantaina 29.9.2023 pelattavassa kauden kolmannessa kotiottelussa TPS-Ässät kannattajakatsomo Mutka viettää kolmannen erän ensimmäiset kolme minuuttia hiljaa, yhden jokaista viime tilikaudella tehtyä tappiollista miljoonaa euroa kohti.

Vuodesta 2014 alkaen samanaikaisesti kun Mikko Kodisojan ja Ilkka Paanasen omistajuusosuudet TPS:stä ovat kasvaneet ovat taloudelliset tappiot myös kasvaneet kestämättömiin lukuihin. TPS:n tulevaisuus on huolettanut meitä ennenkin ja vaikka näistä ajoista urheilullisesti TPS onkin saavuttanut kaksi hopeamitalia TPS:n tulevaisuus vaikuttaa entistä huolestuttavammalta. Millaisen tehostusohjelman ansiosta seura, joka on tehnyt jo kymmenen vuoden ajan säännöllisesti miljoonatappioita, kääntää tilanteen vain kahdessa vuodessa nollatulokseen?

Kritiikkimme ei kohdistu lainkaan joukkueeseen tai TPS:n urheilulliseen toimintaan, joka kauden 2023-2024 osilta on alkanut erittäin voitollisissa ja mieluisissa merkeissä. Olemme tänään, huomenna kuin jatkossakin joukkueen tukena. Viestimme kohdistuu seurajohdon suuntaan, jotta kahden vuoden päästä meillä on vielä TPS.

Millaisia toimenpiteitä tehostusohjelma pitää sisällään? Mistä ja miten kuluja karsitaan? TPS-kannattajat ovat halukkaita kuulemaan tarkemmin TPS:n suunnitelmasta seuraavan kahden vuoden osalta.