TPS-kannattajat tapasivat Österlundin

HC TPS:n toimitusjohtaja on nyt katsastettu myös kannattajien toimesta. Tapaamisesta jäi pääpiirteittäin hyvä fiilis ja haluamme uskoa, että eiköhän sitä ihan tasokkaita ottelutapahtumia tulla ensi kaudella näkemään. Tässä pääpointteja, jotka tapaamisessa tulivat esille:

 

Annoimme kritiikkiä mediahiljaisuudesta ja kehotimme myös TJ:tä tutustumaan foorumeiden ja some:n TPS-spekulaatiohin ja keskusteluun. Österlundin vastaus oli, että TPS:n pyrkimyksenä on näyttävä tiedotus ja tulevaisuudessa tullaan näkemään myös kokonaan uudenlaista markkinointia. Halutaan siis uutisoida isosti silloin kun todella on jotain kerrottavaa Vaitonaisuudesta ollaan tietoisia ja jatkossa pyritään parempaan läpinäkyvyyteen ja avoimuuteen. Vuoropuhelua seuran ja yleisön välillä halutaan lisätä ja jokaiseen annettuun palautteeseen luvatiin vastata tai reagoida. Peräänkuulutimme myös seuran arvojen ja strategian parempaa esiintuomista. TJ pahoitteli, että ko. asioita ei ole tuotu esille riittävän selkeästi ja lupasi asiaan parannusta. Samoin kannattajille TJ lupasi varata aikaansa, jotta saadaan muutama yhteinen tapaaminen järjestettyä kauden aikana.

 

Ottelutapahtumaa pyritään luonnollisesti taas kehittämään. Uusia tehosteita, pimeämpää hallia jne. Myös HK-areenalla tehdään pientä face-liftiä ja toimivuutta parannetaan. Nostimme esiin kannattajien näkökulmasta olennaisia pointteja ja saimmekin ihan lupaavia vastauksia. Seisomakatsomon kapasiteettia luvattiin nostaa. Kannattajakausareita on tähän mennessä myyty 150kpl. Lajien välinen yhteistyö on todettu toimivaksi ja sitä olisi tarkoitus lisätä.  Prematch tapahtumia on luvassa jatkossakin ja vilahti keskusteluissa myös hanke mahdollisesta kannattajien omasta kuppilasta hallilla.

 

Suuren yleisön näkökulmasta kiinnostavimpia ovat varmasti seuran taloustilanteeseen ja pelaajiin liittyvät asiat. Kuten useimmat varmaan jo ovat lukeneetkin seura teki viime vuonna positiivisen tuloksen ja nämä rahat käytetään toiminnan parantamiseen. Osinkoja ei siis jaeta. Pelaajabudjettiakin kasvatetaan maltillisesti ja kovia ykköskentän pelaajia luvattiin loppukesästä. Nimiä en tiedä, joten turha laittaa privaa juorujen toivossa.  Muutenkin jätetään nämä julkaisuasiat kuitenkin isojen markkinointiammattilaisten huoleksi.  Yhteistomintaa junnupuolen kanssa tiivistetään ja tähän liittyvistä tavotteista ja kehitysjärjestelmistä seura tiedottakoon itse kun lisätietoja saadaan.

 

Summa summarun hyvä kutina jäi kuitenkin seuran tekemisestä taas vaihteeksi, suurimmat möröt karisivat ainakin allekirjoittaneen mielestä. Toivottavasti tämä avoimuus jatkuu myös suuremmalle yleisölle, jolloin negatiiviselle spekulonnille olisi vähemmän tarvetta ja tulevaa kautta odotettaisiin vähän positiivisemmalla mielellä.

8 thoughts on “TPS-kannattajat tapasivat Österlundin”

  1. Pingback: Exosome
  2. Pingback: Highbay
  3. Pingback: hihuay
  4. Pingback: sell weapons
  5. Pingback: try this out
  6. Pingback: Hotel in Latvia

Comments are closed.