#TuenTepsiä: TPS-kannattajat ostaa ylimääräisiä kausikortteja ja haastaa seurayhteisön auttamaan Seuraa koronaviruksen yli

#TuenTepsiä: TPS-kannattajat ostaa ylimääräisiä kausikortteja ja haastaa seurayhteisön auttamaan Seuraa koronaviruksen yli

Koronaviruspandemia on pysäyttänyt käytännössä koko Suomen urheilun. Vaikka etusijalla onkin luonnollisesti ihmisten terveys, on selvää, että ennennäkemätön tilanne iskee kovaa jo ennestään pienillä resursseilla toimiviin suomalaisiin urheiluseuroihin. TPS-kannattajat haastaa koko seurayhteisön tukemaan TPS:ää vaikeina aikoina.

Turun Palloseuran edustusjoukkueiden kohdalla tilanne näkyy konkreettisimmin niin, että salibandykausi keskeytettiin, ja miesten sekä naisten jalkapallokausien alkua siirrettiin. Veikkausliigan on tämänhetkisen tiedon mukaan tarkoitus alkaa kesäkuussa, ja siihenkin tietoon on syytä suhtautua varauksella, koska koronavirustilanteen kehittymistä on vaikea ennakoida. Naisten kaudelle ei ole toistaiseksi asetettu uutta aikataulua.

Perumisten seurauksena tuloja ei ole, mutta monet kulut juoksevat. Pienillä organisaatioilla on vain vähän mahdollisia säästökohteita. Määräaikaisilla sopimuksilla pelaavia pelaajia ei voi lomauttaa, emmekä luonnollisesti toivoisi heille muutenkaan palkanmaksun katkaisemista, kuten emme toivo sitä muullekaan henkilökunnalle.

TPS-kannattajat haluaa tukea seuraansa silloinkin, kun se ei ole katsomossa mahdollista. Näinä aikoina tuki on ennen kaikkea taloudellista. Tavoitteena on auttaa seurayhteisöä taloudellisesti vaikean ajan yli.

TPS-kannattajat haastaakin kaikki TPS-henkiset tukemaan omaa seuraansa varallisuutensa puitteissa. Haasta mukaan myös kaverisi ja jaa päivän hyvä tekosi somessa #TuenTepsiä-hashtagilla!

Avaamme yhteisönä itse pelin ostamalla ensi hätään viisi jalkapallon kannattajakausikorttia, jotka jaamme aikanaan niitä tarvitseville.

Tässä joitakin konkreettisia keinoja TPS:n tukemiseen. Rohkaisemme keksimään ja ehdottamaan lisää mahdollisia tapoja auttaa! Lajilla ei tälläkään kertaa ole väliä.

  • Hanki kausikortti/kausikortteja TPS:n miesten jalkapallo-otteluihin https://www.lyyti.fi/reg/TPSkausikortti2020
  • Lahjoita TPS:n jalkapallon kausikortti hyväntekeväisyyteen (käytä samaa linkkiä kuin edellisessä kohdassa ja kirjoita terveiset/lisätietoja järjestäjälle -kohtaan “hyväntekeväisyys”
  • Hanki kausikortti TPS:n naisten jalkapallo-otteluihin lähettämällä sähköposti osoitteeseen jojonedustus(a)tpsjalkapallo.fi
  • Osta kannattajatuotteita: https://fc.tps.fi/fi/tps-shop
  • Jos olit ostanut ennakkolipun peruuntuneeseen TPS-Nokian KrP -otteluun, älä pyydä lipusta hyvitystä
  • Osta TPS Salibandyn kannatusjäsenyys, kausikortti tai lippuja: https://www.tpssalibandy.fi/katse-kohti-tulevaa/

Oletamme TPS:n kannattajien tiedostavan, että tässä poikkeustilanteessa heidän tukensa vastineeksi ei välttämättä ole tarjolla pelattua ottelua. Tämä on yksinkertaisesti haaste kaikille, joille Turun Palloseura on tärkeä osa elämää.

TPS-kannattajat