Kannattajan ääni: Viimeiset viikot

Kannattajan ääni: Viimeiset viikot

Äsken oli huhtikuu, avaustifon maalaukset ja valtaisa odotus alkavaa kautta kohtaan. Laskettiin päiviä ja tunteja kauden avaukseen ja ensimmäisiin vierasreissuihin. Nyt on sateinen lokakuinen ilta, lämpömittari kolistelee nollaa ja illat pimenevät. Keväinen kiima ei ole silti kadonnut, ei puhettakaan.

Ykköstä on jäljellä kaksi kierrosta. Vaikka yöt alkavat olemaan miinusmerkkisiä, näyttää kiimamittari kuuman puusaunan lukemia. Nousutaistelussa ollaan mukana edelleen ja edessä on ainoastaan tärkeitä otteluita. Koko Ykkönen on ollut äärettömän mielenkiintoinen ja huipentuu uskomattoman tiukkaan taisteluun. Kuka nousee, kuka karsii ja kuka kokee tuskaisen kohtalon jääden näiden ulkopuolelle?

Lauantainen Haka-peli päättää kotipelit Yläkentällä. Mikä hienointa, miesten pelin jälkeen pelataan vielä naisten kauden päätösottelu samalla näyttämöllä. Tuplahulinat, one more time!

Haka-pelistä viikko eteenpäin ja on aika katsoa runkosarjan lopullinen tilanne. Matkaamme, isosti tietenkin, Vantaalle päätösotteluun. ISS Stadion isännöi kärkikamppailua rakkaan Palloseuran ja Shefkin PK-35:n välillä. Kohtaamiset ovat olleet vähintäänkin värikkäitä tällä kaudella. Taistelua, tuskaa ja tunnetta ei ole puuttunut. Nyt vaaditaan sitä kuuluisaa ylimääräistä kenttäpelaajaa katsomon puolelta.

Tämä on vetoomus kaikille mustavalkoista sydäntä kantaville: Kaikki mukaan, nyt on kyseessä isot pisteet.

Viimeinen kotipeli lauantaina 10.10. TPS – Haka (tuplahulinat)

Kauden päätös Vantaalla lauantaina 17.10. PK-35 Vantaa – TPS