Lukas Hradecky TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa torstaina 10.11.

Lukas Hradecky

Suomen maajoukkueen ja Esbjerg fB:n maalivahti Lukas Hradecky vastaa kannattajien kysymyksiin torstaina 10.11. kello 19 alkaen osoitteessa TPS-kannattajat.net.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan tapahtuman jälkeen TPS-kannattajat.net -sivustolla.

Haastattelu toteutetaan blogin kommentointijärjestelmän kautta. Voit lähettää kysymyksesi kommentoimalla tätä uutista tai voit lähettää kysymyksesi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info(at)tps-kannattajat.net

Otathan huomioon että ylläpito seuloo näytettävät kysymykset ja poistaa asiattomat kommentit.

TPS-kannattajat.net on aikaisemmin toteuttanut online-haastattelut Roope Riskin, Mikko Paatelaisen, Wayne Brownin sekä Lee Sweattin kanssa.

Muista päivittää sivua niin saat uudet kysymykset ja vastaukset näkyviin!

134 thoughts on “Lukas Hradecky TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa torstaina 10.11.”

 1. Kiitokset vielä kaikille hyvistä ja mielenkiintosista kysymksistä! Ja pysykää mustavalkoisina, se on ja tulee olemaan paras väri! Illanjatkoja!

 2. Vastaan: Wesley Sneijder, aivan jäätävä pelimies. Sai koko ajan olla varpaillaan mihin suuntaan pallo lähtee. Ja Roman Eremenko tohon kenen kanssa, jos on vähänkin pulassa pallon kanssa, niin Romanille voi AINA syöttää. Se ei sitä menetä.

 3. Terveenä, pelaamassa futista hyvässä pääsarjassa. Jenginä heitän Feyenoordin.

 4. Pikkuhiljaa pitää poistua keskuudesta joo! Mitäsköhän sitä ois sattunu. Riku Riskillä narskuttaa hampaitaan ja kuorsaa, pitää aina olla eka kuka nukahtaa kun se on kämppiksenä!

 5. Pukeutumistyyli on lähemmäs 60-vuotiasta kun 36-vuotiasta. Tosin en uskalla sanoa mitään, Winde on aika kova käymään salilla…. 😀

 6. En oo naistenkaataja joten vaikeeta sanoo kuukautinen ratio. Ei oo mitään minimivaatimuksia. 😀

 7. Klubi on pelottavan vahva varmaan ensi vuonnakin. Mutta toivotaan ehdottomasti, ja Kole ei saa lähteä! Roope paukuttaa 20 häkkiä ainakin myös jos jää tepsiin!

 8. Kuvottavaa touhua. Viime ottelupäivä tais mennä niin, et heräilin 11 maissa. (Peli oli klo 19) Söin hyvät aamupalat, ruisleipää, munaa ja pekonia. Sitten iltapäivällä kävin kaupassa hakemassa matsisafkaa ja jalottelemassa. 17.15 kokoontuminen ja palaveri sun kahvit stadikalla ja matsin jälkeen kotiin, voitettiin joten otettiin muutama olut jätkien kanssa keskustassa, ja sitten uudestaan kotiin. Seuraavana päivänä aamureenit.
  Lentopalloa tullut joskus pelailtua, piti miellyttää iskää!
  Paha tä vika, ois kiva käydä vähän ainakin lomailemassa siellä ja kattomassa miten hommat toimii!

 9. Väsyttääkö jo? Viimeiset behind the scenes -tiedot, paljastuksen kohde/kohteet vapaasti valittavissa!

 10. Hankin sen ekana vuotenani täällä! Ja tasaseen tahtiin kun on tylsää tulee pimputeltua! Kyllä vaatii, douppauksen jälkee se tuntuu sujuvankin aina paremmin. Se oli tämmönen win-win-biisivalinta. Hyvä leffa se on, mut ei kiilaa kärkikymppiin. (ellei naiset kysy ja vaadi) 😀

 11. Voittaako TPS ensi kaudella Suomen mestaruuden? Ja Roope Riski maalikuninkuuden?

 12. En pelaa, Crash Team Racing oli ainoo pleikkaripeli mis olin joskus hyvä. Nyt ei oo tullu mitään pelattua hirveesti!

 13. Päärynämehukattia juon aina Suomessa kun oon. Seppo Hovi, bumtsibum was Seppo Hovi! Ei nyt niin lähellä, mutta tulee kyllä seurattua. Käyn kyllä lomallani kattoo pelin tai kaks nyt Turussa.

 14. Mitä mieltä olet filmaamisesta; kuvottavaa touhua vai järkevää oman joukkueen auttamista?

  Miten vietät ottelupäivät heräämisestä nukkumaan menoon?

  Mitä muita lajeja, jos mitään, olet harrastanut?

  Miten uskot Kenian talouden toimivan viiden vuoden päästä?

 15. Kauanko olet soitellut pianoa? Vaatiiko julkinen soittaminen alle ”douppausta”? Onko Titanic kenties lempileffa (vai vain, jos naiset kysyvät)?

 16. Manageria ei oo oikeestaan ikinä tullu pelattua. Oon tylsä maalivahti! Kehotan kyllä kaikkia tuttuja ketä pelaa hankkimaan mut jengeihinsä! 😉

 17. Roope Riski, ellei se mee takasin Italiaan, sillon en haluis olla se! TURKU! Kyllä mä luulen et oisin aika unelmavävy!

 18. Juotko mehukattia? Seppo Hovi vai Mika Alatalo? Onko kendo lähellä sydäntä?

 19. Kyllä, erityisesti foorumin lyhenteillä ja synonyymeillä asia hoituu vaivattomasti!

 20. Haussa on, itseasiassa haluaisin jostain syystä suomalaisen tyttöystävän. Mikä on tässä elämäntilanteessa aika vaikee homma. Mut en hae sen kummemmin, asioi sattuu ja tapahtuu ni eiköhän meikäläinenki kohtaa joskus joka tyytyy maalivahtiin! Tanskalaiset naiset saa kyllä isot pisteet, meneviä tyttöjä ja hauskaa seuraa aina kun jossain tulee pyörittyä!

 21. Jos saisit olla päivän joku muu, kuka olisit? Jos sinun pitäisi valita yksi kaupunki, jossa asua koko loppu elämä, minkä valitsisit? Oletko/olisitko hyvä poikaystävä?

 22. Kaikkeen liittyy perhe tai kaverit mitä touhuilen, et kyllä kun äiskä on tullut hakemaan lentokentältä niin suuntaan keskustaan kattelemaan onko yöelämä muuttunut mitenkään! Lätkää pitää mennä pelaamaan luonnonjäälle myöskin!

 23. Oon oppinu pysymään hengissä kyllä! Kokkirepertuaari laajentunu ajan kuluessa, alussa tuli käytyä aika paljon ulkona syömässää….
  Asun siis yksin myöskin.

 24. Hyviä leffoja on kyllä tullu nähtyä erittäin monia. Parhaana ehkä jääny mieleen Shawshank Redemption, The Hangover ja Tappava Ase-leffat! Musa menee laidasta laitaan, räpistä tanssimusiikkiin kaikennäköstä on soittimissa. KEBAB! (täällä ei lähelläkään yhtää hyvää ku Suomessa) Ja kotiruokana chili con carne ja kinkkukiusaus.
  Palaan tohon kysymykseen tulevan mj-pelin jälkeen, täällä on hotellin vieressä mäkkäri, joten haastan Pukin sillon!

 25. mitä mieltä tanskalaisist naisista? mites vertautuu suomalaisiin? joko sulla on oma?

 26. Mitä teet ekana, kun pääset Suomeen (sen lisäksi, että tapaat perhettä ja kavereita)?

 27. Pysytkö hengissä omilla kokkauksillasi? Vai onko sulla kokkaava kämppäkaveri?

 28. Ei jännitä enempää, mutta on enemmän näytettävää. En meinaan kehtaa mennä koppiin takaisin jos hävitään! Ei vaan, tärkeet näyttää koko Esbjergille ja Tanskalle samalla, että Suomessakin osataan pelata jalkapalloa.

 29. Jalkapallon ulkopuoliset kysymykset on mun mielestä mukavimpia, niitä asioita ei välttämät kaikki tiedä ja niihin on mukava vastatakin. Just tällästä behind the scenes-tietoa. Moisanderista mulla ei oikeestaan ole hirveästi tavaraa, kun se ei sähläile niin paljon. Kapella nyt unohtuu koko ajan jotain jonnekin, oisko ollu viime vai edellisellä vierasreissulla kun poistuttiin koneesta, niin lentoemäntä juoksee meidän perään, että jollain jäi nappikset koneeseen…. KAPEN!

 30. Demi-osaston kysymykset: Lempileffa? Musa? Safka? Kumpaan uppoo enempi hampurilaisia, suhun vai Pukkiin?

 31. En viettäny, meillä oli peli tona vkloppuna valitettavasti. Viime kostyymijuhlissa, jossa olin(penkkareissa), olin McGyver.

 32. Onhan se tottakai vähän heikkotasoisempi. Liigassa on kierroksesta toiseen tasasia matseja ehkä Köpistä lukuunottamatta. Ja vaikka divarissakin on hyviä ja ammattilaisjoukkueita, niin muutamat jengi eivät oikein pysty haastamaan parempia jengejä. Mutta se, että liigassa on täällä 12 jengiä ja 2 tippuu, nii pitää sen hyvätasosena. Divarissa 14 jengiä. Ja kaks nousee siis täältä.
  Kerrankin sain hyvän preseason alle ja pääsin pelaamaan niissä oikeissa peleissä. Aikaisemmilla preseasoneilla olin aina melkeen pelannut “kakkos/testikokoonpanolla”, joten helkkarin hieno että pääsin ensimmäistä kertaa aloittamaan ykkösveskarina uuden kauden uralla. Nyt sitten vain liigaan ja sama homma!

 33. Mitä fiiliksiä aiheuttaa se, että Suomen vieraspeli on nimenomaan Esbjergissä? Jännittääkö yhtään enempää?

 34. Nunnavuoren kentällä Runosmäessä otin ekat torjuntani, mutta ylänurkkiin en tainnu tuolloin vielä ylettyä… 😉

 35. Tarkasti. Tunnen Juho Lähteen, Joni Kaukon erittäin hyvin ja muutkin hyvin, joten toivon tottakai parasta. Mitä kovempia pelejä kaksykkösissäkin pelaa, niin sitä valmiimpia jätkät on ottamaan sit seuraavan askeleen. Joten toivotaan karsinnoist mennään jatkoon!

 36. En nyt kovemmista tiedä. Ei se hirveän mukavaa ois pelaajana pelata harjotusmatseja kovia vastaa voittamatta yhtään.(en toki sano et hävittäisiin Brasseille/Espanjalle/Hollannille ihan pystyyn), mut you got my point. Kunhan saadaa sopivan kovia matseja, rankingissä meiän yläpuolella olevia, vastaan matseja niin oon tyytyväinen ainaki ite. Tälläi kehittyy parhaiten.

 37. Mikä olisi paras kysymys, jonka haluaisit täällä kuulla ja vastaa siihen. Ja sitten kerropas jotain hyviä juoruja maajoukkueen ex-tepsiläisistä (Moisander, Kappe etc) 😉

 38. No toiminnallisesti ei ne nyt hirveän kaukana ole todellakaan toisistaan. Ainakaan mitä EfB:n ja Tepsiä pystyn vertailemaan. Treenimäärät ja sisällötkin aika samanlaisia. Tottakai taloudelliset tilanteet ovat erilaiset, niin saadaan houkuteltua parempia ja valmiimpia pelaajia tänne ulkomailta jne.

 39. Puhutaan sitä kotona aina, ainakin vanhempien kanssa. Veljesten kesken puhutaan Suomea. Slovakialaista ruokaa äiskä laittelee aina sillon tällön, ja ollaan kaikki Slovakian lätkäfaneja!

 40. Ehdottomasti. Ja kyllä. Mutta erittäin hyvältä näyttää tällä hetkellä, joten seuranvaihtoa ei sen puolesta tarvitse miettiä. Kesällä jos siis noustaan eletään kyllä mielenkiintosia aikoja, sillä mulla on enää puol vuotta diiliä jäljellä siinä, joten varmaan alkaa neuvottelut ja päätöksenteot viimeistään siinä vaiheessa.

 41. Minkälainen taso Tanskan 1.Divarissa on verrattuna pääsarjaan?
  Minkälainen sarjajärjestelmä (Kuinka moni nousee)?
  Miten syrjäytit pre-seasonin aikana betoni-Winden?

 42. Lomailen pidempään kaks kertaa vuodessa, joten silloin ollaan aika tiivisti yhessä. Sitten maajoukkueessa pysymiselle perhe on myöskin hyvä motivaatio, sillä aina kun on maaottelu nii pääsee päiväksi tai kaheks Turkuun yleensä. Ja tottakai päivittäin soitellaan ja Skypetetään jos on jotain tärkeämpää!

 43. Oon laiskin, eli oon maalivahti. Tomas on vahvarakenteisin eli keskikenttä ja Matej luovin niin yrittää rakennella hyökkäyksiä. Näin futiksessa. Siivilissä ollaan sitten aika samanlaisia. Näytetään samalta ja heitetään samaa läppää. Tykätään tosin aivan eri sarjoista, leffoista ja musiikista jos jotain erilaista täytyy kaivaa!

 44. Kuinka kaukana Tanskan liiga ja Veikkausliiga ovat toisistaan toiminnan ammattimaisuutta tarkastellessa?

 45. Montako nickiä sulla on FF:lle? Vai oletko luen mutta en kirjoita –porukkaa?

 46. Aivan, pitää joo! Ollu meidän mukana viimiset pari viikkoa kun Suomessakaan ei ole tällä hetkellä reenejä. Niin ollu mun seurana täällä ja kiva et oon saanu tulla reenailee meiän kanssa. Ei oo ollu mikään varsinainen sopimuksenhakureissu tai testileiri.

 47. Onkos teillä tavoitteena nousta takaisin tanskan pääsarjaan? Mikäli ette nouse, aiotko vaihtaa seuraa?

 48. Mitä yhtäläisyyksiä on sinussa, Tomasissa ja Matej’ssa? Missä olette erilaisia?

 49. EfB:llä on lätkätiimi joo, missä pelaa muutama suomalainen, joten käydään usein kattelees pelejä. Ja muutenki oon tekemisissä lätkämiesten kanssa urheilun ulkopuolella. Kyllä meiän pitää tää Suomi-mafia pitää täällä hengissä!

 50. Noniin, nyt päästiin asiaan! Kaikki on erittäin hyvin kävelyetäisyyksillä toisistaan. Alkuillaksi suosittelen Stalden-nimistä sporttibaaria, mahollisuus pelata bilistä sun muita pelejä ja maistella Tuborgia hyvässä hengessä. Sitten oikeastaan vaan torille puolenyön tietämillä tai sen jälkeen kattelemaan mihin jengi suuntailee. Dronning Louisella hyvä takapatio, Paddy Go Easy irkkutyylinen pubi( oluenrakastajalle pakko) ja muuten vaan virran mukana!

 51. I won’t be going back if we lose. 😉 Otherwise if I have to go, I won’t be speaking to anyone!

 52. Jos suoraan käännettäisin ja suomennettaisiin nimi nyt, niin oisin Lukas Linnala. Muuten oisin varmaan joku Taisto Manninen.

 53. Kyllä se piti tehdä ja mun mielestä tehdään oikealla tavalla, ja Mixu on aivan oikea mies tähän hommaan. Kaikki haluaa oppia uutta ja Mixun auktoriteetti saa sen aikaan että kaikki kyllä myöskin kuuntelee. Ja nimenomaan jatkuvuus on myöskin säilytettävä, tärkeetä et ihmiset näkee et uudet kasvot saa mahiksia näyttää osaamistaan ja sillä tavalla taataan kilpailutilanteita kentällä, jotka sitten parantaa(toivottavasti) kaikkien suoritustasoa. Ja ehdottomasti vaan uusia kasvoja mukaan pikkuhiljaa reenailemaan aina kun mahollista!

 54. Mitäs aktiviteettia nykyisestä kotikaupungistasi löytyy, jos lähdet vapaalla viihteelle? Vinkkejä perjantaille Suomen kannattajille?

 55. Suurimmilta osin menee sosiaalisessa mediassa kotona koneella ja leffoja ja sarjoja katellessa. Muutaman joukkuekaverin kanssa oon myöskin melkein päivittäin tekemisissä harjotusten ulkopuolella. Biljardi on lähellä sydäntäni.

 56. Hi Lukas. What do you think will happen to you in EfB locker room if Finland loses to Denmark next week? 🙂

 57. Jos sut olisi adoptoitu vauvana täysin suomalaiseen perheeseen, mikä sun nimi olisi nyt?

 58. Mitä mieltä olet Mixun nuorennusleikkauksesta? Tehtiinkö se oikeanlaisessa aikataulussa? Pitäisikö Jere Urosen kaltaisia nuoria nostaa enemmänkin haistelemaan A-maajoukkueen tunnelmia, jotta taattaisiin jatkuvuus?

 59. Suuri, näkee että mies tehny hyvän uran ja ollu monenmoisissa paikoissa. Aina kun huomaa jotain, nii antaa oman mielipiteensä ja vinkkinsä asiasta, tällä tavalla oppii joka leirillä jotain. Kyllä miestä kannattaa kuunnella.

 60. Se tulee eri asioissa eri tavalla esille. Jos hävitään esim futismatsi, niin kyllä menee sosiaalinen elämä vähän hiljasemmaksi. En näytä futiksessa turhautumista tai v****ustani niin näkyvästi kuin esim futisgolfissa tai pleikkaripeleissä!

 61. Kilpailu on erittäin kovaa olet oikeassa. Viimeaikaiset näytötkin ovat minua vastaan kaikinpuolin, sillä kuulin Finnfighterin tehneen uskomattomia pelastuksia viime matsissa. Myöskin kansainvälinen sääntökäytäntö saattaa estää osallistumiseni talven matseihin, näin kuulin joukkueenjohtajalta.

 62. Näitä mä oon odottanu saakeli! Mä oon pisin, pienimmällä on isoin kanootti ja keskimmäisellä heikoin viinapää. Tullu monesti todistettua.

 63. Sekä että. FCK:n erinomast peliesitykset ympäri Eurooppaa saavat skoutteja ja seuromaan katsomaan Tanskan suuntaan kun kaavaillaan uusia pelaajia, ja samalla myöskin Tanskan liigan suosio pelaajien keskuudessa tulee isommaksi. Toisaalta taloudellisesti ja sitä kautta urheilullisesti tällä hetkellä Kööpenhaminalle ei ole haastajaa eikä tule olemaan pariin vuoteen, jos jatkavat odotusten mukaisesti.

 64. Se oli sekä pieni puukonisku että lisämotivaatio meille. “Miten Viro voi päästä ja me ei?” oli yks ajatus. Ja samalla myös “että jos Viro nii miksei mekin” Mutta siis suuntahan on mun mielestä erittäin hyvä tällä hetkellä. Meillä on nyt paljon nuoria, eteenpäin urallaan meneviä jätkiä tosi paljon, ja kun vastuut ja matsimäärät seuroissa kasvavat kasvamistaan niin me jonakin päivänä hoidetaan toi homma himaan. 2016 EM here we come!

 65. Kyllä siinä kieltämättä on jotain vähän erilaista. Tulee varmaa olemaan enemmän tuttuja katsomossa kun Olympiastadionilla, ja myöskin mahdollinen kuittailupohja täytyy voittaa siinä pelissä, että voi ilosin mielin mennä seurajoukkueen koppiin seuraaviin reeneihin! Kyllä nä luulee täällä et meillä ei oo mitään mahkuja….We’ll see on tuesday.

 66. Haha, luulin et sitä luetaan vaan täällä suunnassa. Homma on niin, että meillä vaihtu mediavastaavat tossa reilu vuosi sitten, ja siihen se oikeastaan loppu. Mut kiva kuulla et oli mukava lueskella, ehkä mä teen comebackin in danish! 😉

 67. Kyllä mä seurailen tosi paljon. Livetuloksista striimeihin tulee seurattua aina kun aikaa. Ja varsinkin tepsissä on minulle erittäin läheisiä jätkiä, joten kyllä raportteja sun muita tulee pelien jälkeen aina soiteltua.

 68. Vuosilukua en uskalla sanoa, mutta ehdottomasti haluan pelata jossain vaiheessa Turussa ja Tepsin paidassa. Saletti homma.

 69. Monipuolista settiä mahdollisimman usein. Pelipäivinä syödään aina pastaa/riisiä ja kanaa/bolognesea/ kalaa. Mutta muuten teen kaikenlaista ja kyllä sitä pizzalla ja mäkkärissäkin tulee sillon tällön käytyä.

 70. Kyllä mä suurimman osan artikkeleista oon lukenu mitä asiaan tulee. Futisfoorumiakin tullut luettua. Ei me sitä pelaajina niin paljon mietitä, meille on tärkeintä se että ihmiset jaksaa tulla katsomoihin kannustamaan meitä ja toivon mukaan sulavassa sovussa liiton kanssa jonakin päivänä. 😛

 71. Voisitko (lue: ethän vois) kuvitella pelaavas jossain muussa suomalaisseurassa kun Tepsissä?

 72. 24/7 on aina joku vehje melkee aina auki. Skypet, facebookit sun muut erittäin kovassa käytössä!

 73. Hattrickiä on tullu tahkottua nuorempana erittäin paljon. Parhaimmillaan taisin vitosdivarissa olla. Fifat sun muut ei oikein mun veskarisormille sovi, toiseksi inhoon kaikennäkösissä peleissä häviämistä, joten kyllä ohjain on muutaman kerran lentäny. Ei ihme et mua ei kutsuta pelaa mihinkään….

 74. Luke, nähdäänkö sinut jo legendaksi nousseen Turun Teräksen futsaljoukkueen maalilla tänä vuonna, olethan kuitenkin 3. kassari?

 75. Miten lähellä siirto Djurgårdeniin todellisuudessa oli?
  Millainen suhde sinulla on Turun Palloseuraan?
  Ketä juniorivalmentajaa haluat erityisesti kiittää?
  Mikä on paras tanskalainen olutmerkki?
  Pelkäätkö, että Lehtovaaran Jukka tulee ja vie sinulta pelipaikan maajoukkueessa?
  Voitko vahvistaa huhun, että tanskalaisilla naisilla on hämmentävän tuuheat kainalokarvat?
  AS Roma vai S.S. Lazio?

 76. Kyllä Tepsillä on ollut valtavan iso merkitys urallani. Ekasta tepsi-vuodesta asti oon saanu erittäin ammattitaitoista maalivahtivalmennusta ja muutenki tepsissä on hommat aina sujunu kaiken ympärillä. Kyllä mä sen tulevan debyyttinä Veikkausliigassa haluan Tepsin paidassa tehdä.

 77. Kuka on pisin teista kolmesta Hradeckeysta?
  Enta kenella on isoin kengankoko? Oon aina halunnu tietaa vastauksen naihin kysymyksiin!

 78. Vaikuttaako FC Köpiksen ylivoima Tanskassa mielestäsi negatiivisesti maan sisäiseen futiskulttuuriin, vai onko kansainvälisen tason veturiseura hyvä juttu tanskafutikselle?

 79. Mä arvostan kaikennäköstä fanitoimintaa ja erityistä vaivannäköä futista ja pelaajia kohtaan erittäin paljon, joten mulla on pelkästään positiivista sanottavaa. Jatkuvasti hyvä meininki kotipeleistä vieraspeleihin, ja varsinkin viime Ruotsi-peli jäi vahvasti mieleen kun saatiin kavennus niin herranjumala miten Pohjoiskaari sai herätettyä kaikki katsojat siitä myrskystä huolimatta kannustamaan loppuun asti. Keep up the good work sinne suuntaan.

 80. Miksi sitä Efb:n sivuilla olevaa englanninkielistä “blogia” ei ole enää jatkettu? Olisi mukava lueskella kuulumisiasi edelleen, varsinkin kun sun englanti on oikein sujuvaa. Vinkkiä seuran suuntaan!

 81. Poikkeuksetta, tänä vuonna lomailin kesäkuussa nii osu aika monta peliä + derbyvoitto. Oli mukavaa lähteä muutamalle sen jälkeen.

 82. Oikeestaan mikä mun silmään ja korvaan on tarttunu parhaiten niin on se, että koko yleisö on pelissä mukana vähän eri tavalla kun kotimaassa. Kannattaminen ja huutaminen tarttuu sieltä fanikatsomosta muihinki, ja hyökkääyksinlähdöistä ohilaukaksiin ihmiset elävät täällä enemmän mukana.

 83. Tähän on vielä pitkä matka, mutta onko mahdollista nähdä Lukas Hradecky TPS:n edustuksen paidassa joskus 2020-luvulla? 😉

 84. Oletko seurannut paljonkin tätä Palloliiton ja kannattajien kiistaa suomessa? Mitä ylipäänsä pelaajana mieltä tälläisestä?

 85. Ootko nettiriippuvainen kun tulee varmaan pidettyä aika paljon yhteyksiä kotimaahan? 🙂

 86. Jutellaan aika usein facebookissa ja törmätään väkisinkin aina jossain kun oon lomilla Suomessa. Kyllä se yhteinen kentällä vietetty aika ja “kilpaileminen” on auttanu mua ainakin urallinen eteenpäin. Erittäin positiivisessa mielessä siis kaikenkaikkiaan ja kun poika kuntoutuu niin odotan taas innolla ku päästään koppailee!

 87. Ensiksi nyt pitäisi saada luottoa ja vastuuta nyt tarpeeksi täällä. Nouseminen vaikuttaa varmemmalt nyt kierros kierrokselt, ja Tanskan liiga on yllättävän tasokas sarja, joten jos pienen suunnitelman/toiveen heittäisin tähän, niin vois olla vaikka vuos kaks täällä, Esbjergin kanssa yksi mitalia ja sitten Hollanti/Saksa-akselille.

 88. Mitä TPS merkitsee sinulle? Et kuitenkaan ole pelannut yhtääkään Veikkausliiga-ottelua. Tunnetko silti TPS:n Suomessa “omaksesi”?

 89. Sujuvahko ehkä paremmin sanottu. Kyllä mä viime aikoina oon jopa osannu tilata safkaa sun muuta jo tanskaks, mut välillä vielä puskee se kiusallinen hetkikin,ja niihin oon aina valmis iskemään “sorry, in english please”-repliikin. Täällä puhuu valehtelematta jokainen englantia.

 90. Kyllä Alko ja Tuborg ja Velkopopovicky Kozel löytäisi tienäs mun hanskoihin/paitaan!

 91. Millainen on suhteesi Jukka Lehtovaaraan? Olette kuitenkin kumpikin TPS-kasvatteja ja kilpailette maajoukkueen ykkösvahdin paikasta (kunhan Lehtovaara kuntoutuu).

 92. Veikkausliigasta Valioligaan, täällä tulee telkkarista paljon pelejä ja kaikkea futikseen liittyvää tulee kyllä katottua melkeen.
  Ei varsinaisesti, Jos nyt johonki on muokkautunu ja seuraa jotain vähän erityisemmin niin se on ManU.

 93. Mikä suunta tai sarja olisi Tanskan jälkeen urasi kannalta sopiva? Onko virityksiä ilmassa?

 94. Minkä sponsorin valitsisit itselles, jos voisit vapaasti valita? Fazer? Alko? Tuborg? Aromipesä?? Muu, mikä?

 95. Onko tanskan taitosi jo sujuva? Oletko joutunut hassuihin tilanteisiin Tanskassa kielen takia?

 96. Seurat ei missään vaiheessa ollut yksimielisiä, joten en edes itse päässyt neuvottelemaan. Tottakai TPS on ollut minulla tärkeä osa urallani ja seurasin koko tämänkin kauden pelejä livetulosten ja striimien avulla aina kun ehtisin! Tuborgi on meikäläisen suosikki!
  Niin ja toi juniorivalmentaja pääsi unohtumaan, sieltä ihan junnuista asti mulla oli Sami Kolehmainen maalivahtivalmentajana ja iso osa mun osaamista on sieltä peräisin, joten kiitokset sinne ehdottomasti.

Leave a Comment