Roope Riski TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa keskiviikkona 5.10.

Roope Riski

Turun Palloseuran hyökkääjä Roope Riski vastaa kannattajien kysymyksiin keskiviikkona 5.10. kello 19 alkaen osoitteessa TPS-kannattajat.net.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan tapahtuman jälkeen TPS-kannattajat.net -sivustolla.

Haastattelu toteutetaan blogin kommentointijärjestelmän kautta. Voit lähettää kysymyksesi kommentoimalla tätä uutista tai voit lähettää kysymyksesi etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info(at)tps-kannattajat.net

Otathan huomioon että ylläpito seuloo näytettävät kysymykset ja poistaa asiattomat kommentit.

TPS-kannattajat.net on aikaisemmin toteuttanut online-haastattelut Mikko Paatelaisen, Wayne Brownin sekä Lee Sweattin kanssa.

Muista päivittää sivua niin saat uudet kysymykset ja vastaukset näkyviin!

135 thoughts on “Roope Riski TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa keskiviikkona 5.10.”

 1. Näinhän siinä kävi. Toivottavasti vastaukset tyydyttävit edes jollain tasolla.

  Jatkakaa samaa rataa ja käykää vieraissakin, Espoossa oli hieno tunnelma!

  Kiitos

  RR17

 2. Rapa ja muutama muu kutsuu Näädäksi, yleensä olen kuitenkin Roope. En ole keskinyt muille, paitsi Petteri Pennasta kutsun Pehteriksi ja Denis Okaru on Denis The Penis.

 3. Jos voitetaan jotain niin varmasti eka viikko menee aikalailla juhliessa joukkueen kanssa jonka jälkeen pitää vielä yksi maaottelu pelata.

 4. Kole on uskomattoman hyvä kokki ja ehkä yksi hauskimmista ihimistä ikinä. Loistava kaveri illanviettoon. Sillä ei taida olla mitään luurankoja kaapissa.

 5. Tepsissä varmaan Kole ja Pete on mun läheisimpiä kavereita. Maajoukkueessa on Peten kanssa tullut paljon hengailtua mutta myös Pukin ja aikoinaan Ringin kanssa oltiin aina kämppiksiä nyt viimeisimpänä kämppiksenä oli Petteri Forsell

 6. Juu kyllähän se tarttuu heleposti. Pete ei vaan tunnu turun murretta oppivan. Sääli sinäänsä.

 7. Mä läden viimeisenä jos pelaan hyvin ja ekana jos pelaan huonosti. Yleensä ne jotka eivät pääse pelaamaan ehtivät lähtemään aikaisemmin, ja niillä joilla on pressi tai haastatteluja niin niillä kestää tietty kauemmin. Joidenkin pitää myös kiirehtiä kauppaan ennen klo21.

 8. Onko Pennanen opettanut sulle savvoo, kun näytti aika sujuvalta ottelulehdessä? 😀

 9. En oikeestaan. Jos TV:stä joku peli tulee niin voin sen kyllä katsoa. Tykkään naisista.

 10. En ole. Tykkään aina olla ensimmiänen jolla on pelikamat päällä ja yleensä ekana kun saavun koppiin vaihdan nopeesti kamat päälle.

 11. Kerran nuorena lähdin maajoukkuereissulle ja unohdin nappikset ja säärisuojat kotiin, se oli aika noloa.

 12. ootko taikauskonen? onko sulla jotain pakollisia juttuja mitä teet ennen matsia?

 13. A.C Milan on mun lempijengi ulkomailta ja niiden pelejä oon viimevuosina aika paljon seurannut.

 14. Antaisin osan kapteeni Heinikankaalle koska hän on kuullemma hyvä sijoittamaan ja ostaisin varmaan talon täältä turusta ja muutaman auton.

 15. En ole kovin merkillisiin paikkoihin kirjoitellut. Viimekauden päätäjäisissä sain Ressu Redfordilta nimmarin rintaani.

 16. Mitä tekisit/ostaisit, jos sun lööppi (“Roope Riski onnellinen lottovoittaja”) joskus toteutuis?

 17. Huomenna on kuullemma rankat treenit ja niiden jälkeen luvassa on lounas jonka jälkeen menen ystäväni luokse. Asun melko lähellä keskustaa.

 18. Teemun kanssa jutellaan aika paljon, Perpan kansa en niin paljon enää mutta kun olin Italiassa niin oltiin paljon yhetyksissä.

 19. Voittamalla ja voittamiseen tarvitaan Luken maaliin ja Riku 10paikalle. Ehkä.

 20. Kerro joku vinkki naisen saantiin. Semmone mikä toimii myös muihi ku turkulaisii ku ne on kokemuksen mukaa vähän omanlaisii

 21. Suomen unelmien poikamies voisi olla vaikka Petteri Pennanen, tällä tavalla hän voisi jopa saada naisen hänen lähelleen, edes hetkeksi. Diegon olis 100 varma voittaja tanssikisassa mutta jos pelaaja pitää sanoa niin todennäköisesti Leroy Maluka.

 22. Mulla, mä oon hauskempi. Rapa on kyllä vihaisena hausempi mutta yleisesti aika kuiva jätkä eli kovaa pitää puristaa että jotain hauskaa irtoaisi. Toivottavasti et ole Rapa.

 23. Näe ja koe TPS Kuopiossa, sillä saisi ainakin 10 ihmistä mukaan. Näe Roope hommissa vieraissa kuulostaa jotenkin pervolta?

 24. Kuka Tepsin joukkueesta sopisi parhaiten Suomen unelmien poikamies -ohjelmaan kilpailijaksi? Tai kuka pärjäisi parhaiten Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa?

 25. En ole oikeen ehtinyt käymään. The Kooksin keikalla haluaisin käydä, tai sitten Roskilde festareilla siellä on paljon hyviä bändejä.

 26. Millä sanoilla markkinoisit Tepsin kauden viimeistä matsia Kuopiossa? Näe Roope hommissa vieraissa tms.?

 27. En ehtinyt nyt käymään peleissä. Olin kesälomalla muutaman kerran Åbon mukana treenaamassa ja viimekaudella kyllä muutamaa peliäkin katselemassa.

 28. Aivan mahtavat! Uskomaton voitto ja ehdottomasti ikimuistoinen peli. Kotipeli vieraissa ja helsingistä tuli mustavalkoinen.

 29. Sallittava. Italiassa välillä treeneissä ja treenimatseissakin soihduteltiin, onhan se kivan näköistä.

 30. Olet oikeassa. Ehdin sen verran että muutaman pastan osaan kyllä valmistaa, muotia en kehdannut matkia, liian lyhyet D&G teepaidat, farkut ja lenkkarit ei ole mun juttu ja niihin kallissin olkalaukkuihin mulla ei ollut ikinä varaa.

 31. Italia on tunnettu muodista ja hyvästä ruuasta. Ehditkö saamaan vaikutteita muodista ja osaatko kokata italialaisittain?

 32. Kyösti ei ole koskaan mua missään muussa voittanut kun juoksutesteissä eikä tuu nytkään voittamaan, Juho on kaikki maalinsa jo tehnyt, minä en.

 33. Se on äärimmäisen tiivis. Lupasin Petelle tammikuussa kun hän kävi neuvotteluja TPS ja KuPSin kanssa että jos hän tulee Tepsiin myös minä jään tänne ja heti kun hän allekirjoitti sopimuksen niin minä lähdin Italiaan. Hengaillaan todella paljon yhdessä ja yleensä pidän hänet poissa vaikeuksista. Pete ei ole vieläkään pystynyt voittamaan minua Fifassa.

 34. Sulla on nyt samanverran maaleja kuin Juho Lähteellä. Meetkö vielä ohi vai lyökö Kyösti sut maalipörssissä?

 35. En ole perillä tilaanteesta mutta jos mahdollisuudet maailmanmestaruuteen on niin me voitetaan se.

 36. Elämänkerta elokuva, itse tietysti toimisin ohjaajana, näyttelijänä ja tuottajana. Se tietysti kertois mun elämästä näin yleisesti ja nimeksi tulisi “Yhden kauden ihmeen tarina, miten ihmeessä hän pääsi niin pitkälle”

 37. Millaiset tsäänssit Tepsillä on voittaa Palloseurojen maailmanmestaruus? Mikä on TPS:n lopullinen sijoitus?

 38. Jos Roope Riskistä tehtäisiin elokuva, mikä olisi tyylilaji? Näyttelisitkö itse pääosaa? Mistä se kertoisi? Ja elokuvan nimi?

 39. oisko hyvä fiilis jos veritaksen +9000päinen katsomo laulaisi Jari Sillanpään biisiä Pariisi-Helsinki?

 40. Tietysti. Siellä on niin kivoja tyttöjä että pakko aina pari lentosuukkoa lähettää 🙂

 41. Yksinäinen peltirumpu hinaajien katsomossa, lähde kävelemään vai miten se meni, se jäi joskus mieleen. Maajoukkuepeleissä fanit ovat kyllä mahtavia.

 42. Palloliitto haistakaa vittu vai miten se meni. Fanit ovat tärkeitä jokaiselle joukkueelle ja tietysti mitä enemmän sitä parempi, fanien chäntit auttavat jaksamaan ja tuovat toivoa pelaajille.

 43. Kyl Kole puhuu nykyää turu murret paremmi ku ouluu. Jukalla on vaan vähän huonoa tuuria, ei siinä poppakonstit auta.. Toivottavasti se nyt pysyy kunnossa.

 44. Se oli vähän kyseenalainen tilanne, tuli pystypallo linjantaakse ja vedin, olikin paitsio ja sain ajankulutuksesta keltaisen. Harmittaa tietysti etten pääse pelaamaan mutta tulen kyllä katsomoon.

 45. Riippuu kenen kanssa pitäisi pelata mutta kärkiparin kanssa on itsellä vähemmän duunia niin se sopii mulle paremmin.

 46. Valitettavasti vähän putosin kärryiltlä kun olin Italiassa mutta nyt lemppariksi nousi Nunna Ismo. Siunausta!

 47. Mitä mieltä olet Palloliiton suhtautumisesta kannattajiin? Viime aikoina kannattajien toimiin on puututtu tiukasti, esim katsomokoreografiat maajoukkueen peleissä on peitetty. Miten paljon kannatus muutoin vaikuttaa pelaajien otteisiin kentällä?

 48. Ei useita, muutama vaan. Kaikki mitä siellä lukee musta on aika hauskaa. Hauskin on varmaan viimekauden jälkeinen “sairas ja loppumaton ryyppyputki”.

 49. Olin koulussa hyvän ystäväni kanssa, pidin silloin taukoa futiksesta ja sanoin kaverilleni kesken erään oppitunnin että “lähdetään pois täältä, en tajua tästä mitään” lähdin ja kaveri jäi, tämän jälkeen en enää kouluun mennyt ja tajusin että ainut keino elättää itseäni on potkimalla palloa. Kaveri on nykyään töissä Ikeassa terkkuja!

 50. Mitä poppakonsteja Jukalle pitäis tehdä ettei se koko ajan loukkaantuis? Entä onko Kolelle tarttunut yhtään Turun murre näiden muutaman kauden aikana?

 51. Millaisesta tilanteesta sait keltaisen Maltalla? Ois ollu kiva nähdä sut Veritaksella maajoukkuepaidassa… Tuutko itse katsoo matsia maanantaina?

 52. Ei ole annettu oikeastaan mitään sääntöjä eli saan kirjottaa mitä huvittaa, ei sieltä mun mielestä tähän asti ainakaan ole mitään pois karsittu.

 53. Meitä ei yhdistä oikeen mikään muu kuin perhe ja ammatti. Täysin erillaisia ollaan esimerkiksi persoonina myös pelitapamme ja asenteemme ovat erillaisa. Olen myös komeampi ja fiksumpi kuin veljeni.

 54. Onko sulla useita nickejä futisforumille? Mikä on huvittavinta, mitä olet sieltä (itseäsi koskien) lukenut?

 55. Olen tietoinen asiasta.

  Riippuu yöstä, en tykkää nukkumisesta mutta suunnilleen sellaiset 6-7tuntia.

  Syön mutta en riittävän monipuolisesti.

  Sen mitä treeneissä pitää, mulla ei oo onneksi hirveästi ollut ongelmia lihasten kanssa.

  En yleensä käy salilla mutta kerran otettiin Santeri Mäkisen kanssa kisa ja mä voitin 75kg nousi…

  Takakyykystä en tiedä, en ole koskaan kuullutkaan takakyykystä.

 56. Missä vaiheessa sä tajusit, että ei ehkä kantsikaan lopettaa pallon potkimista?

 57. Miten vapaat kädet sulle on annettu sun blogin suhteen? Saatko kirjoittaa mitä huvittaa?

 58. Missä asioissa te olette Rikun kanssa samanlaisia? Missä asioissa täysin erilaisia?

 59. Jos sä saisit valita vapaasti itselles sponssin, minkä ottaisit ja miksi?

 60. Siinä oli paljon syitä, en tykännyt paikasta, enkä opiskellut kieltä. Aion ottaa mutta seuraavaa siirtoa pitää miettiä tarkemmin, käydä tutustumassa seuraan ja varmistaa että luvatut asiat hoituvat.

 61. Tiedät varmaan että forumilla on huhuja sinun epäurheilijamaisuudestasi, sen takia haluankin kysyä seuraavia asioita:

  Paljon nukut öisin?

  Syötkö riittävästi, riittävän usein ja riittävän monipuolisesti?

  Monta tuntia viikossa käytät lihashuoltoon?

  Paljon nostat penkistä?

  Entä takakyykky?

 62. Pitääkö huhu paikkansa, että olet historian huonoin FIFAn pelaaja?

 63. Minkä takia sopeutuminen ei onnistunut italiaan? Aiotko ottaa kyseisiä asioita huomioon seuraavassa mahdollisessa ulkomaan siirrossa? Esim. aiotko siirtyä enää maahan minkä kieltä et osaa?

Leave a Comment