Mikko Paatelainen TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa perjantaina 18.9. kello 18-19

Mikko Paatelainen
Mikko Paatelainen

Turun Palloseuran hyökkääjä Mikko Paatelainen vastaa kannattajien kysymyksiin perjantaina 18.9. kello 18-19 osoitteessa TPS-kannattajat.net.

Haastattelu julkaistaan kokonaisuudessaan tapahtuman jälkeen TPS-kannattajat.net -sivustolla.

Haastattelu toteutetaan blogin kommentointijärjestelmän kautta. Voit lähettää kysymyksesi kommentoimalla tätä uutista.

Otathan huomioon että ylläpito seuloo näytettävät kysymykset ja poistaa asiattomat kommentit.

65 thoughts on “Mikko Paatelainen TPS-kannattajat.netin online-haastattelussa perjantaina 18.9. kello 18-19”

 1. Pingback: indovip
 2. TPS-kannattajat kiittävät Mikkoa haastattelusta joka venyi hitusen ennakoitua pidemmäksi. Toivotamme myös hyvää peliä Pietarsaareen.

  Tämän iltainen haastattelu oli sen verran onnistunut että toivomme jokaisen kannattajan preppaavan sitä englannin kielen taitoa tulevana viikkona 😉

 3. oon itse aika suoraviivainen pelaaja, joten skottiliiga sopi mulle hyvin. muita sarjoja ois mahdollisesti norjan tippeligan tai vaikka englannin league one. se ois mielenkiintosta käydä näkemässä.

 4. Illan viimeinen kysymys joka on askarruttanut meitä kaikkia:

  Kumpi on parempi pompottelemaan palloa, sinä vai Wusu?

 5. Suppo tietenkin. symppis talkkari. ismo ei osaa käsitellä naista.

 6. vaikea kysymys.. luulen että kaikki pyörät on jo sen eteen pyörimässä, mutta mielestäni ottelupäivät pitäis ehdottomasti olla keskiviikko ja lauantai. lauantai pelin plussana on että ihmiset voi tulla alku-illan matsiin ottaan muutama bisse ja volyymi ja tunnelma katsomossa nousis samantien!

 7. harjoitusotteluiden perusteella tasoero on hyvin pieni. joka jätkä tepsistä vois yhtä hyvin pelata alsvenskanissa.

 8. Oma näkemyksesi harjoitusotteluiden perusteella Suomen ja Ruotsin sarjojen tasoerosta?

 9. kyllä hyvin tulee toimeen, auntolainan ja laskujen jälkeenkin. skotlannin liigassa tienasin kyllä selvästi enemmän, mutta ei tästä hirveästi säästöihin jää.. jalkapallo on kuitenkin antanut paljon muuta siinä sivussa ja työ-ajatkin antavat mahdollisuuden tehdä montaa muutakin asiaa, kuin että olisin ns normaalityössä.

 10. ehdottomasti mun mielestä. tykkään kovasta pelistä ja siitä ettei joka tilanteesta puhalleta peliä poikki! mutta jos kovempi linja otetaan, niin ongelma tulis vastaan sit euro-peleissä kun ulkomaiset tuomarit antais korttia helposti. mielestäni nykyinen linja on ihan hyvä jos sitä peilaa muiden maiden tuomareihin. naurettavinta on kun maalivahtia ei saa taklata 5 metrin alueen ulkopuolella! sehän saa ottaa pallon käsillä kiinni…

 11. Koetko tienaavasi riittävästi jalkapalloilijana? Kukaan ei tietenkään rahan takia pelaa, mutta palkat ei Suomessa ainakaan yleisellä tasolla jalkapallossa päätä huimaa.
  Kuinka paljon Suomessa ansaitsemasi tienestit eroavat ulkomailla saaduista?

 12. mä luulen ettei bäxterille anneta nyt potkuja (vaikka moni sitä vaatii) juuri siitä syystä että hän on sopiva henkilö tekemään nuorennusleikkauksen tulevina vuosina, koska tuntee nyt suomalaisen futiksen ja pelaajat. tietää joukkueen nykytilan tarkemmin kuin kukaan ja näkee ketkä pelaajat ajetaan maajoukkueeseen sisään ja mille paikoille. itse toivoisin näkeväni uusia kasvoja ja nuoria pelaajia maajoukkueessa jo seuraavissa karsinnoissa, mutta onko niitä? kappen nyt ainakin vois heittää pelaan koska vaan.

 13. Johtuuko Suomen liigan verrattain hidas tempo pelaajien kunnosta vai jostain muusta syystä?

 14. jaa-a.. nyt kun muistelen niin olin viimeksi pari viikkoa sivussa vuonna 2006! täytyy koputtaa puuta ettei mitään nyt sitten satu.. olin myös aberdeenissä sivussa polvivamman vuoksi. ehkä luokkaantumattomuus johtuu mun kieroon kasvaneesta vartalosta ja koukkupolvista jotka ei voi mennä rikki 😀 kunnon puolesta mulla on aina ollut hyvä hapenottokyky, mikä on perinnöllistä. myös mixulla ja markuksedlla on aina ollu hyvä juoksukunto.

 15. ei se kunnosta ole kiinni, osasyy saattaa mielestäni olla suomalaisten varovainen, puolustusvoittoinen pelitapa, jolloin peli ei ole päästä päähän virtaavaa avointa futista. mutta tottakai myös pelaajien taso vaikuttaa pelin tempoon ja sen etenemiseen.

 16. Koska olet viimeksi ollut loukkaantunut? Tuntuu, että olet aina täydessä tikissä ja joukkueen kovimmassa(?) juoksukunnossa. Mistä vahva fysiikkasi on peräisin?

 17. ei juurikaan. viimekaudella Jakonen kävi muutamaan kertaan pukukopissa pienellä kurinpidollisella vierailulla, mutta tällä kaudella Casaa ei siellä ole näkynyt 😉

 18. Onko seuran toimitusjohtajan vaihdos näkynyt käytännössä pelaajille?

 19. nyt tulee mieleen matsi hammarbytä vastaan söder-stadionilla 2008. se oli hammarbyn viimeistely-matsi ennen allsvenskanin alkua ja tupa oli täys. piestiin hurrit kuitenkin 1-2. turun derbyissä on ollut vastaava tunnelma ja etenkin viime ottelu interiä vastaan pelattiin todellisessa hornankattilassa.

 20. aivan loistavaa toimintaa! wayne brown sano ettei englannissakaan oo aikasemmin törmännyt vastaavaan. se oli myös osoitus kannattajilta että vaikka pari derbyä oli hävitty, niin te olitte koko ajan meidän tukena.

 21. Edelliseen kysymykseen jatkoa. Miltä tuntui kun kannattajat tulivat ennen ensimmäistä tämän vuoden derbyä laulamaan Veritakselle harjoitusten jälkeen?

 22. fantastinen tunnelma! oli vähän sitä ennen sellanen fiilis, että sotilasjuntta oli ollut vähän aikaa vallassa ja sen matsin kautta valta palautettiin kansalle. kyllä aina ennen derbyjä tunnelma on erilainen ja odottava. hienoja hetkiä!!

 23. silloin kun neuvottelin tps:n ja jakosen kanssa ensi kertaa, niin jako kertoi tps:n olleen kinnostunut musta jo ennnen mixun tuloa. eli saattaa olla että niin olis käyny vaikka oliskin ollut joku muu valmentaja. olin kuitenkin silloin jo kartoittanu tilannettani ja ajatellut tepsin olevan hyvä seura ja edistysaskel mun uralla.

 24. Voitko kuvailla joukkueen tunnelmia Inter-voiton jälkeen? Vaikka et olekaan Turusta lähtöisin, niin jännittikö peli tavallista enemmän ja oliko voitolla erikoismerkitys myös sinulle?

 25. nyt jälkeenpäin voisi sanoa että löydettiin sillon 15 peliä sitten kentälle oikea “permanentti” ja lähes saman kokoonpanon peaaminen hioutui hyvin yhteen. ehkä väärin sanoa että “löydettiin”, koska pasihan on meidän pelaamisen saanut toimimaan. voittojen ja tapiottomien matsien kautta jokaisen itseluottamus on noussut kovalle tasolle ja se on parantanut meidän peliä entisestään. täytyy silti todeta ettei se meidänkään peli vielä mitään barceloonaa ole tai ylivoimaista suomessa. ollaan kuitenkin joukkue, mitä on hemmetin vaikea voittaa.

 26. Mikä on mielestäsi suurin syy Tepsin loistaville peleille? 15 ottelun tappioton putki on aivan uskomaton suoritus. Tsemppiä Pietarsaareen!

 27. mixun kanssa oltii just edellisellä kaudella omaksuttu uus pelityyli, missä oli jokaiselle pelaajalle tarkat tehtävät ja hiotut kuviot. kun sitten mixu lähti ja mara tuli, niin pelaaminen muuttui paljon vapaammaksi ja pelaajan oma ajattelu korostui. se ei olluut missään nimessä ole huono asia, mutta muutos edelliseen oli ehkä liian suuri, eikä pelaajat omaksuneet sitä. homma oli vähän sillisalaattia. kuusela oli omalla tyylillään myös hyvä valmentaja, mutta joutui vaikeaan rakoon. jossain muussa joukkueessa homma olisi hyvinkin voinut toimia. pasi taas on mielestäni hyvä valmentaja joka saralla, mukana on myös taktinen puoli, kuin myös tilaa pelaajan omalle päätöksen teolle, jos vaan asiat tehdään fiksusti joukkueen etua ajatellen. pasi on hyvä joukkueen organisoija, kuten oli myös mixu. ilmeisesti tälle tepsille ja mielestäni joka juokkueelle täytyy olla organisoitu ja kurinalainen pelitapa jotta tulosta syntyy.

 28. Kuvaile suurimmat erot TPS-kautesi päävalmentajien välillä. Ainakin ulospäin voisi sanoa Maran olleen erilainen kuin edeltäjänsä ja seuraajansa.

 29. kyllä mixu seuras etenkin mun edesottamuksia suurennuslasin kanssa ja anto yleensä kovaa ja suoraa palautetta mulle. se oli toisaalta hyvä että joutu keskittyyn ja tekeen asiat huolella, kehitti mua pelaajana paljon. mutta mixu oli myös tosi reilu valmentaja siinä että negatiivisen palautteen lisäks tuli myös paljon positiivista palautetta. homma oli tasapainossa ja sama päti jokaisen pelaajan suhteen.

 30. Oliko veli ankarampi valmentaja sinulle kuin muille pelaajille, vai näkyikö asetelma missään?

 31. lätkässä seuraan tiiviisti, salibandyä en juurikaan. naisten joukkueen tilannetta seuraan myös ja oon joitakin matsejä käyny kattomassa

 32. mun näkökulma on se että kannattajat ja yleisö on nimenomaan ne kenelle me siellä kentällä pelataan. ja jos joukkue tai pelaaja on huonoja, tottakai siitä saa avautua ja kertoo mielipiteensä. maksavalla katsojalla on aina oikeus valittaa tuotteesta jos tuote on mätä!

 33. Mitä kannattajat sinulle merkitsevät? Onko negatiivinen palaute katsojilta huonojen esitysten (siis joukkueen, ei mitään henk.koht.) jälkeen oikeutettua, vai pitäisikö vain taputtaa selkään, ja todeta että kyllä se siitä?

 34. kyllä. oon huomannu siinä jonkin näkösen yhteyden, että jos talven matsit ei joukkueelta kulje näyttävästi ja tuloksia ei tule, se yleensä kertoo siitä että kovaa on treenattu ja pelaajat on tukossa. siinä mielessä en koskaan odota joukkueelta aina menestystä jo talvella, vaan treenaamisen tulos ja todellinen taso näkyy vasta kun kevään pelit alkaa…

 35. Mikolle sopii että jatketaan haastattelua yli kello 19 joten antaa tulla vaan lisää kysymyksiä!

 36. ei oo oikein mistä valita kun puman kengällä pitää pelata. onhan siellä hyviä kenkiä mut ei oikein sovi mun räpylään… valkosilla kengillä oon pelannu, kun täytyy edes jotenkin yrittää parantaa mun ulkoista olemusta 😉

 37. kyllä niitä sillon tällön kuuluu, mutta kun vastustajan kannattajat huutelee, niin ei sillä ainakaan negatiivista vaikutusta oo muhun, päinvaston. tekee mieli näyttää niille paskiaisille. tiedä sitten miten pelaajat yleensä niihin reagoi, joltain voi tulla löysät housuun..

 38. kyllä tulee seurattua Tps:n tuloksia tarkemmin nykyään kuin ennen ja käyn paikan päällä katsomassa noin 5-10 matsia ja sillon aina kannatan tepsiä. oon kuitenkin pikkupojasta asti kannattanut jypiä, ehkä kuitenkin vähemmän fanaattisesti mutta kuitenkin. tepsi on jypin jälkeen seuraava.

 39. on siellä muutama jätkä joilta lentää hyvää läpyskää mm. jallu, jukka, chris ja iiro.

 40. ei tule mieleen mitään yksittäistä maalia, mutta kaikki ne maalit mitkä on tuonut joukkeelle 3 pinnaa, eli voittomaalit, on mulle tärkeimpiä.

 41. vahvuudet on ehdottomasti yhteispeli ja joukkueen sisäinen itseluottamus omaan tekemiseen. joukkueessa on koko ajan ollut tunne, että meitä on pirun vaikee voittaa. tiedetään toistemme liikkeet kentällä ja se on tehnyt pelaamisesta helppoa. heikkouksia on vaikea löytää. jussi on tuonut joukkueeseen erityisesti leveyttä materiaaliin ja on monipuolinen pelaaja. simon loukkaannuttua tarvittiin ehdottomasti pelaaja vahvistamaan toppari osastoa ja kekikentän pohjaa ja jussi on siihen erinomainen jätkä

 42. ei olla hirveesti tekemisissä toistemme kanssa vaikka lähes päivittäin nähdään. kyllä me ihan morjestellaan ja välit on ok. ei siellä ketään turpaan vedellä 🙂 tähän asti symbioosi on kuitenkin toiminut

 43. riippuu tietenkin hinnasta! ropsissakin voisin pelata jos tarpeeksi maksettas…. 😉

 44. en oikeastaan koskaan. joskus käyn etsimässä tietoo jostain maukkaasta huhusta tai ym mutta harvemmin.

 45. luulen tietäväni, “paatelainen, olet aina mun sankari, on aina joka maalis mulla sydämessäni” en oo täysin varma menikö oikein, ehkä tarvii vielä muutaman kerran se kuulla!

 46. jos verrataan peliä skotti kolmoseen, niin taitotaso on suomessa korkeampi, joskin sielläkin on joukkeissa taitaviakin pelaajia, ei pelkästään romuluisia teurastajia bubeista niin kuin aina luullaan. pelin tempo oli siellä erittäin kova, johtuen varmasti suoraviivaisesta pelaamisesta. harjoituksia voisin verrata siihen kun olin aberdeenissä, treeneissä vaadittiin täydellisyyttä joka syöttöön ja suoritukseen. se tietenkin riippuu myös valmentajasta, mutta se oli kehittävä tapa. katsomossa oli todella kova huuto, vaikka 3 divarin matseissa ei katsojia ollut kuin 500 per peli. fanaattista porukkaa.

 47. Miten luonnehtisit tämän hetkisen joukkueen heikkouksia ja vahvuuksia? Mitä uutta tai lisää Jussi Kujala toi mielestäsi joukkueeseen?

 48. Miltä tuntuu treenata lähekkäin ja ylipäätään oleskella paikalliskilpailijan läheisyydessä päivittäin? Millainen suhde sinulla on Interin joukkueeseen?

 49. Miten kuvailisit eroa suomalaisen ja skotlantilaisen jalkapallokulttuurin välillä:
  pelissä
  harjoituskentällä
  katsomossa
  seurojen taustoissa

Comments are closed.