Tervetuloa TPS-kannattajien blogiin!

Katsomokulttuurin nousu Suomen jalkapallossa on ollut vakuuttava. Maajoukkueen Pohjoiskaarteen moninkertaisen kasvun ohella seurajoukkueiden kannattajaryhmät kasvavat. Seurajoukkueiden kannatustoiminnan esiinmarssissa Turulla on ollut huomattava rooli. Turun paikalliskamppailu on nykyään ainoa laajaa kiinnostusta ja suuria tunteita herättävä ottelupari Suomessa. Positiivisen trendin jatkumiseksi kannattajakulttuuri tarvitsee myös entistä enemmän omaehtoista näkyvyyttä. Siihen haasteeseen vastaa TPS-kannattajien blogi.

TPS-kannattajien blogi avaa katsomokulttuuria ja TPS:n seurakulttuuria maallikoille. TPS:n kannattajatoiminnassa on aktiivisesti mukana suuri joukko ihmisiä, jotka tarkastelevat katsomokulttuuria ja sen monipuolisia ilmiöitä eri näkökulmista. TPS-kannattajia asuu eri puolella Suomea, he ovat monen ikäisiä ja he suhtautuvat urheiluun erilaisella mentaliteetilla. Heitä yhdistävä tekijä on mustavalkoinen väriyhdistelmä, jota he seuraavat koti- ja vieraspeleihin. Blogin aiheet heijastelevat kaikkea sitä monimuotoisuutta, josta syntyy ulospäin yhtenäiseltä näyttävä TPS:n seurakulttuuri.

Uusi blogi on myös seuran kannattajien vaikutuskanava. Kukoistavan kannattajakulttuurin luomiseksi tarvitaan toimiva vuorovaikutus seuran ja sen kannattajien välille. Kannattajat ovat tärkeä osa Turun Palloseuraa; me rakennamme ja vahvistamme seurakulttuuria, joka on jokaisen kestävällä pohjalla olevan urheiluseuran taustalla. Tää kaupunki on mustavalkoinen on lause, jonka pohjalle koko seura voi rakentaa identiteettiään. Vahvan roolimme vuoksi ansaitsemme vastavuoroisen suhteen seurajohdon kanssa. Tämä blogi on meidän tunteidemme ja intressiemme tulkki.

Ehdotuksia blogikirjoituksiksi voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen blogi@tps-kannattajat.net. TPS-kannattajat pidättää kuitenkin oikeuden päättää kirjoitusten julkaisemisesta.

6 thoughts on “Tervetuloa TPS-kannattajien blogiin!”

Leave a Comment