Missä oman seuran peli, siellä myös kannattajat

Turun Sanomien Jari Welling on ”ilahduttanut” Tepsin kannattajia jo vuosia kirjoittamalla itse keksimästään sopupeliepäilystä (TPS – FC KooTeePee 2006) sekä kritisoimalla Petri Jakosta toistuvasti (erittäin usein ilman mitään erityistä syytä). Pohjanoteeraus osui kohdalle viime keväänä, kun herra Welling julisti jo erään TPS:n sponsorinkin takinkääntäjäksi.

Sunnuntain (4.10) Turun Sanomissa oli sitten kannattajien vuoro. Arvon toimittaja suositteli TPS:n kannattajille, erityisesti Sissiryhmälle, illanviettoa Kupittaalla, jossa ohjelmaan olisi kuulunut Interin kannattaminen ottelussa HJK:ta vastaan.

Oletettavasti Welling oli tietoinen siitä, että myös TPS pelasi sunnuntaina. Viiden minuutin taustatyöllä (mikä kaiketi kuuluu edelleen toimittajan toimenkuvaan) vaikkapa tällä sivustolla toimittajalle olisi myös käynyt selväksi, että noin 70 TPS-kannattajaa, Sissiryhmä mukaan lukien, on kyseisenä iltana aivan jossain muualla kuin Turussa. Ilmeisesti Wellingin tarkoituksena olikin tapansa mukaan huudella vieraisiin pöytiin.

Wellingin harmiksi täytyy kertoa, että TPS-kannattajat eivät osoittaneet suosiota Interin maalille siellä Myllykoskellakaan. Päivää, jona Tepsin kannattajat kannustavat Timo Furuholmia, tuskin myöskään nähdään tässä elämässä. Tälläkään kertaa ei siis osunut eikä uponnut.

Turun Sanomien kaltaiselta valtalehdeltä toivoisi nykyistä objektiivisempaa otetta lehden jalkapallokirjoittelussa. Valitettavasti toimittaja Welling on toistuvilla Tepsiin ja seuran sidosryhmiin kohdistuvilla naljailuillaan tehnyt harvinaisen selväksi, että häneltä tasapuolista näkemystä on turha odottaa.

TPS-kannattajat

6 thoughts on “Missä oman seuran peli, siellä myös kannattajat”

  1. Pingback: unieke reizen
  2. aika monella toimittajall on objektiivisuus – ja lähdekritiikki – helll-vetin hukassa. ei welling o suinkaan ainoa.

Leave a Comment